Sustainable Leadership ? Cum putem sa cream succes semnificativ?

0

29 ianuarie 2008

Pe data de 6 februarie 2008, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, LEADERS Timisoara va organiza prima conferinta de leadership din vestul tarii. Tematica prezentata in cadrul conferintei va fi leadershipul durabil. In conditiile actuale, marcate de schimbari constante si rapide o conditie a existentei este atingerea performantei. Conferinta isi propune sa exploreze metodele prin care putem sa atingem aceasta performanta prin promovarea unui leadership de durata.

Cei care ne vor arata cum putem realiza acest tip de leadership durabil, vor fi doi traineri Sylke Iacone, reprezentant al organizatiei OUTWARD BOUND Germania si Vision Quest Germania si Adam Horvath, co-fondator al organizatiei OUTWARD BOUND Romania Trust for Youth.

Evenimentul va fi structurat pe doua sectiuni, primul de insusire a notiunilor legate de conceptul de leadership, fiind urmata de o parte practica in care participantii vor invata sa aplice notiunile dobandite. Conferinta se adreseaza managerilor, antreprenorilor si organizatiilor non-guvernamentale.

Inregistrari la www.leaderstm.ro sau la telefon 0744/543.448.

Sustainable Leadership este organizat de LEADERS Timisoara in parteneriat cu Camera de Comert Industrie si Agricultura Timisoara, Coca Cola HBC Romania, Inhive Media, TNT Romania, Hella Electronics Romania, Hangar Hosting. Parteneri media: TVR Timisoara, Kiss FM, Banateanul, Agenda Zilei, Ziua de Vest, Focus Vest.

LEADERS Romania este o organizatie non-profit angajata in dezvoltarea tinerilor responsabili, capabili si inovatori cu aptitudini de lider, care vor vor actiona si isi indrepta eforturile spre progresul societatii romanesti. Obiectivul nostru este de a construi capacitatea societatii romanesti prin dezvoltarea componentei de leadership in randul generatiei de tineri cu putere de decizie, care vor avea oportunitatea de a trai intr-o societate construita prin forte proprii si care sunt cei mai capabili de a folosi sansa, aptitudinile si instrumentele necesare pentru o reforma de succes.

Informatii suplimentare:

Loredana Orhei
Presedinte LEADERS Timisoara
Telefon 0744 543 448
Web-site: www.leaderstm.ro; www.leaders.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 29 ianuarie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.