Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business

1

facebook-supplyEvolutia tehnologica, economica si sociala din ultimii ani a impactat major mediul de business si a schimbat fundamental o serie de industrii si procese. Supply chain si logistica sunt printre domeniile care beneficiaza constant de inovatii si eficientizari, iar nealinierea la cele mai recente tendinte se poate traduce in „out of business”.

 „Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business” este o conferinta care abordeaza cele mai noi subiecte, tehnologii si inovatii din zona de aprovizionare si logistica, dedicata factorilor de decizie din companii, pentru a oferi solutii realiste, practice si implementabile pentru cresterea eficientei operationale, experientei clientilor si, implicit, a business-ului.

Evenimentul organizat de BusinessMark va avea loc pe 20-21 octombrie la Bucuresti, Hotel InterContinental.
Printre speakerii invitati la discutii, se numara:

KEYNOTE SPEAKER:

 • MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK
  SPECIAL GUEST: 
 • THIERRY BRUYNEEL, Partner, Delaware Consulting Belgium
 • ALEXANDRU CRACIUN, Director Comercial, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Logistics and Operations  Senior Consultant, Sfera Business
 • LAURENTIU DUICA, Associate Director Industrial Agency, Colliers International
 • LAURA SIMION, Director de Logistica, LC Waikiki, Vicepresedinte, ARILOG
 • CATALIN CIRNARU, Supply Chain Manager, Flanco
 • LAURENTIU CIOINAC, Site Warehousing Manager, Bergenbier – Molson Coors
 • VICTOR ROCA, Director National Logistica, Fabryo-Atlas Corporation
 •   Reprezentanti UNTTR, CFR Marfa
 • Reprezentanti companii – Supply Chain & Logistics Managers

Prima zi a evenimentului va contine o serie de workshop-uri sustinute de Deloitte Romania si Sfera Business iar, in ziua secundara a evenimentului,  este inclus seminarul INOVATIA IN RETAIL & SUPPLY CHAINS sustinut de MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK.

„Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business” va avea loc pe data de 20-21 octombrie la Bucuresti, Hotel InterContinental.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

Share.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.