Studiu: Indicele de Incredere al IMMurilor – iunie 2015

0

0trend-imm-iunieCe este trend IMM?

Este un nou instrument de evaluare economica a situatiei si perspectivelor IMMurilor din Romania dupa modelul altor tari (China, S.U.A., etc.) – Indicele lunar de incredere al IMM-urilor in economia Romaniei.

Acest instrument sintetizeaza informatii si tendinte referitoare la mediul de afaceri, fiscalitate, la situatia privind creditele curente ale societatilor comerciale, precum si evolutia estimata pe urmatoarele 3 luni. Chestionarele sunt aplicate pe un esantion reprezentativ la nivelul intregii tari.

De ce este foarte importanta parerea ta?

IMMurile sunt mult mai sensibile la orice schimbari ale mediului de afaceri si pot semnaliza din timp problemele sau bunastarea. Consideram ca opiniile si perceptiile intreprinzatorilor mici si mijlocii sunt foarte importante si trebuie cunoscute atat de piata, cat si de factorii de decizie politici din Romania si UE.

Esti intreprinzator si ai 5-10 minute libere: te invitam sa ni te alaturi in demersul nostru de a transmite un mesaj cat mai complet pietei si decidentilor politici raspunzand intrebarilor din chestionarul pentru luna iunie 2015!

Chestionarul poate fi accesat AICI.

Sursa: CNIPMMR

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.