Strategic Leadership Forum: Primul eveniment din Romania dedicat leadershipului strategic

0

luis hueteInvitat special: Luis Huete, „Best Management Thinker” in Spania

In 5 decembrie, la hotel Hilton se va desfasura, la Bucuresti, Strategic Leadership Forum, primul eveniment din Romania care pozitioneaza leadership-ul strategic ca factor cheie al succesului in secolul 21. Organizat de compania de training EXEC-EDU si platforma de invatare Learning Network, acesta il are ca invitat special pe Luis Huete, „best management thinker” din Spania si una din cele mai influente personalitati in management.

Orice lider, indiferent ca se afla la conducerea unei echipe mici, a unui business antreprenorial sau a unei corporatii, trebuie sa fie un bun strateg. Cu toate acestea, conform studiilor, mai putin de 10% dintre lideri detin abilitati strategice. Avand in vedere acest context, Strategic Leadership Forum aduce in fata comunitatii de afaceri din Romania experti de top si lideri de organizatii care stiu ca astazi, pentru a implementa cu succes strategia, ai nevoie de un nou set de competente„, declara Lavinia Rasca, Director General EXEC-EDU.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi centrate in jurul a sapte concepte prioritare pentru liderii anului 2013: leadership strategic, viziune, valori, cultura organizationala, dezvoltarea si motivarea echipelor, excelenta operationala, comunicare & influentare.
Evenimentul va fi precedat de un Master Class adresat top managementului, sustinut de Luis Huete

Forumul de leadership strategic este construit pentru a raspunde preocuparilor existente la nivel strategic in randul managerilor de top sau de mijloc implicati in formularea si implementarea strategiei, antreprenorilor, consultantilor, factorilor de decizie de la toate nivelurile organizatiei, angajatilor cu potential care doresc sa discute si sa impartaseasca idei, bune practici si tehnici pentru a atinge excelenta in leadership si succesul organizational.

Pretul biletului la conferinta este de 145 de EUR, iar pentru participarea la ambele evenimente (conferinta si masterclass) se acorda un discount special de early booking pana la 30 octombrie.

Partenerul principal al Strategic Leadership Forum este ASEBUSS, iar partenerii media sunt MagicFM, Ziare.com, Managementul-proiectelor.ro, Manager Express, Business Review, Portal HR, Calendar Evenimente, Startups.ro si Buticul de Inspiratie by Dana Tudor.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, va asteptam la
Web: http://www.strategicleadership.ro/
Mail: [email protected]; [email protected]
Tel.: 0722 527 065; 0746 258 701

Press contact:
Dana Tudor, Chief Inspired Officer, Buticul de Inspiratie
Tel.: 0726 55 55 64
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.