Strategia de comunicare pe timp de criza – o noua identitate online

0
wwwIntr-un context de criza financiara ce afecteaza sau poate afecta din ce in ce mai multe companii, strategiile de comunicare ar trebui imbunatatite pentru a raspunde rapid si eficient noilor cerinte si oportunitati oferite de piata.

Astfel, website-ul devine un important instrument strategic de marketing si comunicare si in acelasi timp o cale de dialog intre companie si segmentele sale de public, precum si o sursa de informatii actualizate permanent pentru partenerii si colaboratorii sai.

RSC are un nou website, aliniat la noua sa identitate, reconceput si reconstruit pentru a reflecta viziunea RSC si pentru a optimiza utilizarea lui de catre partenerii si prospectii companiei.

„Noul site RSC face parte din planul de comunicare de business RSC, modificat in conformitate cu cerintele pietei in contextul crizei economice. Am decis sa avem un instrument de marketing complet, cu functii de informare, promovare, lead-generation, care sa aiba un design atragator si sa fie facil in utilizare. Iar calitatea serviciilor noastre este confirmata inca o data de marturiile clientilor” a afirmat dl. Dragos Gatlan, General Manager RSC.

Interactiv si usor de utilizat, website-ul www.rsc.ro reuseste sa combine un design elegant si intuitiv cu un continut complet. Prin intermediul lui, RSC isi propune sa deschida o noua punte de legatura si sa consolideze relatia cu partenerii sai.

„Un avantaj important al site-ului este dat de tehnologia flash in care a fost dezvoltat si de informatia bogata in continut video. Website-ul are un meniu bine structurat si ofera acces imediat la informatii detaliate despre produsele, solutiile si serviciile noastre, fiind disponibil atat in limba romana cat si in limba engleza. Ne-am atins astfel obiectivul stabilit, de a oferi un instrument de marketing complet, cu functii de navigare optimizate, acces mai usor la informatie si continut mai bogat, pe care il vom imbunatati si actualiza in permanenta”, a completat dl. Dragos Gatlan.

Website-ul RSC are o identitate noua, menita sa ne deschida noi oportunitati si, mai mult, sa ne apropie considerabil de comunitatea clientilor, partenerilor si a prospectilor nostri pentru a le oferi solutii informatice care fac diferenta!

Despre RSC

Suntem creatori de solutii software puternice, consacrati prin inovatie, calitate si flexibilitate. Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse prin sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate de consultanta IT.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de a se adapta modificarilor sale dinamice, fiind deseori cu un pas inaintea lor, oportunitatile oferite de piata, capacitatea de inovare, ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea unor solutiilor informatice precum Geographic Information System (GIS), eLearning, Custom Applications Development, solutii pentru industria petroliera. Acestea sunt insotite de servicii ce acopera toate ariile specifice industriei IT: consultanta, project management, analiza, dezvoltare, testare, implementare, garantie, mentenanta si suport, etc.

Suntem prima companie dezvoltatoare de software din Romania care a obtinut certificarea recunoscuta pe plan international privind Sistemul de Management al Securitatii Informatiilor pentru standardul ISO/IEC 27001:2005 (BS7799), pentru intreg portofoliul de activitati, certificare acordata de catre reputatul organism international Det Norske Veritas (DNV), Marea Britanie si de catre Societatea Romana de Asigurare a Calitatii (SRAC).

Sistemul nostru de Management al Calitatii, conform standardului SR EN ISO 9001:2001, este certificat atat de OMCAS si Comisia de Certificare, Acreditare si Supraveghere a Calitatii (CCAS), institutii de certificare acreditate de Ministerul Roman al Apararii Nationale si de Ministerul Adminstratiei si Internelor, cat si de Societatea Romana de Asigurare a Calitatii (SRAC) si Det Norske Veritas (DNV), Marea Britanie.

Centrul de Statistica Sanitara si Documentare Medicala (CSSDM) a avizat sistemele informatice dezvoltate noi, confirmand faptul ca ele respecta cerintele de standardizare si codificare recomandate de aceasta.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) confirma compatibilitatea aplicatiilor informatice ale RSC cu sistemul CNAS de monitorizare a consumului de medicamente compensate si gratuite si de decontare a acestora.

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 8 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 100 de clienti, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.

Pentru mai multe informatii despre companie si produsele noastre, va rugam sa ne contactati:

Roxana NITULEAC,
Specialist Comunicare & PR,
RSC (Romanian Soft Company)
Adresa: Str. Prisaca Dornei, nr. 2E, Bucuresti, 032723
Mobil: +40 728 182 862
Telefon: +40 31 620 05 01; +40 31 620 04 99
Fax: +40 31 620 05 02
E-mail: [email protected]
Web-site: www.rsc.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.