Stim ca vrei indicatori de marketing mari!

0

ajr_showsTi-ai imaginat ca exista solutia de marketing care creste brand awareness-ul cu 53% , cu 64% rata de retinere si raspuns de 30%, prin toate acestea asigurandu-ti un ROI mare?

Marketingul traditional a ajuns ineficient. Rate de raspuns mici, ROI mic sunt realitati ale campaniilor ce folosesc suporturi traditionale. Aceleasi mijloace promoveaza diferite branduri, consumatorii nu mai retin branduri remarcabile. Brandurile nu mai sunt capabile sa se remarce, cele care o fac, reusesc prin eforturi financiare uriase, mixuri de comunicare implica tot arsenalul de promovare.

White Paper-ul „Promovare cu beneficii de secol 21” trateaza problemele tuturor celor implicati in marketing. Solutia propusa, este sustinuta de cifrele unui studiu, in urma unei executii cu solutia. „Promovare cu beneficii de secol 21” isi pune intrebari reale precum: „BTL, ATL mai e vreo diferenta?” „Cum promovezi produsele secolului 21?”, dezbatand aceste probleme ale marketerilor. Solutia pentru aceste problema exista, un remediu care creste indicatorii de marketing, traducandu-i in cresterea ROI. White paperul isi propune sa fie un punct de pornire pentru veritabile dezbateri in randul celor implicati sau pasionati de marketing.

Afla solutia pentru ROI mare accesand http://www.holograma3d.ro/cerere_white_paper.php si downloadati gratuit white paperul „Promovare cu beneficii de secol 21”.

Despre AJRShows
AJRShows va ofera solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru evenimente publicitare, expozitii, conferinte si concerte.

Politica noastra este simpla, folosim tehnologie de ultima ora care ne da posibilitatea de a-ti creea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care sa iti confere un avantaj clar fata de concurenta.

Serviciile Noastre Cuprind:
– Holograma 3D, videoproiectie full HD
– Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
– Inchiriere echipamente pentru regie video
– Filmare evenimente
– Sonorizare profesionala
– Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Contact:
Miruna Codeanu
PR&Marketing Manager
Telefon: 0752191700
Web-site: www.ajrshows.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.