Startup Weekend Iasi lanseaza afaceri in 54 de ore!

0

swiasilogobunIn weekendul 1-3 noiembrie 2013, pentru prima data la Iasi, se organizeaza Startup Weekend.

Evenimentul li se potriveste celor care au idei de afaceri si vor sa le puna in practica. Sunt asteptati si cei care vor sa afle ce inseamna sa lucrezi intr-un business. Organizatorii isi doresc sa impulsioneze astfel comunitatea locala.

Este stiut ca trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor poate fi insotita de incertitudini si posibile riscuri. Din acest motiv, Startup Weekend Iasi e „terenul sigur” pe care pot fi testate idei noi de afaceri. Cei prezenti vor lucra in echipe. Ei vor fi indrumati de mentori ca sa ajunga la cele mai bune strategii pentru a transforma ideile in afaceri solide generatoare de profit si satisfactie.

Evenimentul are o structura standard: vineri sunt prezentate ideile de afaceri (nu este obligatoriu sa ai o idee de afacere pentru a participa); sunt alese cele mai bune idei si se alcatuiesc echipele. Sambata si duminica, fiecare echipa va dezvolta ideea de afacere, cu ajutorul mentorilor, pentru a o transforma intr-o afacere reala. Duminica, la finalul evenimentului, fiecare echipa isi prezinta afacerea in fata unui juriu, care va acorda premii echipelor castigatoare.

Despre Startup Weekend Iasi

Startup Weekend Iasi este un eveniment de 54 de ore, in timpul caruia se vor intalni pasionatii de antreprenoriat, dezvoltatorii de software, designerii, specialistii in marketing sau orice alte persoane interesate de dezvoltarea unei afacere- pentru a forma echipe si a lansa o afacere.

Despre Startup Weekend

Startup Weekend este o retea globala din care fac parte lideri si antreprenori, ce isi propun sa inspire, sa educe si sa incurajeze indivizi, echipe si comunitati. Vino sa propui idei, sa intri intr-o echipa si sa lansezi o afacere.

Afla mai multe despre Startup Weekend Iasi

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.