Startup Europe Week Brasov 2018: „Afacerile brasovene – intre incubare si internationalizare. Finantare si piata”

0

Startup Europe Week [#SEW18] este o initiativa a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la inceput prin organizarea simultana a unor evenimente dedicate lor in peste 300 orase din peste 40 de tari.

Evenimentul aduce la aceeasi masa antreprenori, comunitatea, administratia, mass-media pentru a gasi impreuna solutii de dezvoltare regionala si de a discuta o viziune comuna in directia dezvoltarii antreprenoriatului – motorul in orice economie. Detalii aici: http://startupeuropeweek.eu/

Alchemy Hub este parte a Creative Hubs Network sub egida British Council, fiind printre primele din Romania. A participat la doua schimburi de experienta cu hub-uri din Barcelona si la conferinta europeana a conducatorilor de hub-uri si incubatoare de afaceri din Europa la Atena.

Organizatorii vor conecta antreprenorii intr-un proiect de inovatie si educatie antreprenoriala „Incubarea afacerilor si finantarea lor”.

Evenimentul se va desfasura pe durata a 4 zile in perioada 5-9 martie la ora 17:00 si va avea deschiderea oficiala la Camera de Comert si Industrie Brasov, partener traditional, implicat in mediul de afaceri brasovean. in cadrul evenimentului, vor avea loc workshopuri pe teme de interes pentru brasoveni, evenimente de bussines, networking si educatie antreprenoriala la sediul spatiilor de coworking Alchemy Hub.

Lansare mondiala la Brasov!

Alchemy Hub fondat de Sorin Peligrad a reusit sa puna Romania pe harta start-up-urilor in bussines la nivel mondial. Impreuna cu coordonatorii Startup Europe Week au decis ca evenimentul sa ia startul in doua orase ale lumii – Vitoria – Spania si Brasov – Romamia! La eveniment va avea loc un duplex cu Vitoria, conceptul acestui duplex este VitoriaSov, prilej cu care il vom avea invitat online pe CEO al SEW Igor Tasic

Eveniment organizat de Alchemy Hub in parteneriat cu Comisia Europeana.

Intrarea libera!

Formularul de inscrieri

Detalii: [email protected], 0730830760 – Alchemy Hub Team

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.