Startup Europe Week Brasov 2017

0

Startup_stafuri„Afacerile brasovene – intre incubare si internationalizare. Finantare si piata”

Startup Europe Week [#SEW17] este o initiativa a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la inceput prin organizarea simultana a unor evenimente dedicate lor in peste 280 orase, in zeci de tari. Evenimentul aduce la aceeasi masa antreprenori, comunitatea, administratia, mass-media pentru a gasi impreuna solutii de dezvoltare regionala si de a discuta o viziune comuna in directia dezvoltarii antreprenoriatului – motorul in orice economie. Detalii AICI.

Anul trecut, tot compania brasoveana Alchemy Consulting & Training a organizat prima editia SEW din Brasov, iar in acest an isi propune sa aduca din nou plusvaloare mediului de afaceri printr-o editie extinsa.

Evenimentul se va desfasura pe durata a 4 zile in perioada 6-9 februarie si va avea deschiderea oficiala la Camera de Comert si Industrie Brasov, partener traditional si implicat in mediul de afaceri brasovean la ora 17,00.

Alchemy Hub este cel mai nou spatiu de coworking din Brasov, ce gazduieste cursuri si evenimente din domeniul de business sic el al dezvoltarii personale. A fost nominalizat anul trecut la categoria „Best Coworking Space” in finala romaneasca a CESA – Central European Startup Award si a participat in acest an la programul Peer2Peer al British Council la un schimb de experienta cu un hub din Barcelona si la conferinta europeana a hub-urilor de la Atena.

Apoi, in fiecare zi, vor avea loc workshopuri pe teme de interes pt brasoveni, la sediul spatiilor de coworking Alchemy Hub, dar si la primul hub din Brasov: Hub1317.

Cele doua hub-uri si-au dat mana pentru a sustine Start-up-urile brasovene, asa cum este firesc.

Agenda celor 4 zile arata astfel:

Ziua 1 (6 februarie) – CCI Brasov (str M Kogalniceanu 18-20) 17.00 – 20.00
– introducere
– prezentare SEW
– „Afacerile brasovene si viziunea de dezvoltare a mediului de afaceri local”. Reprezentant CCI Bv + antreprenor brasovean: Micu Bogdan
– prezentare solutii de internationalizare afaceri – Enterprise Europe Network EEN: Sorina Blejan reprezentant EEN Brasov
– business networking

Ziua 2 (7februarie) – Alchemy Hub (str Rosiorilor, nr 4) 17,00 – 19,00
– introducere
– prezentare SEW
– „Incubarea afacerilor si finantarea lor”: Founder Alchemy Hub – Peligrad Sorin + un consultant fonduri europene
– business networking

Ziua 3 (8 februarie) – Hub1317 (str 13 Decembrie, nr 17) 17,00 – 19,00
– introducere
– prezentare SEW
– „Crowdfunding pentru afacerile brasovene”: Founder HUB 1317 – Mihai Citiriga + Remus Pakei – platforma crowdfunding sprijina.ro + prezentare startupuri brasovene
– business networking

Ziua 4 (9 februarie) – Alchemy Hub (str Rosiorilor, nr 4) 17,00 – 19,00
– introducere
– prezentare SEW
– „Solutii moderne de incubare a afacerilor in Romania si in lume, diferenta dintre succes si esec”: Founder Alchemy Hub – Peligrad Sorin
– business networking

Pentru sesiunile de business networking va sugeram sa aveti carti de vizita pregatite pentru a gasi rapid contacte pentru afacerea dvs.

Intrarea libera!

Inscrieri in acest formular.

Detalii: 0730830760 – Alchemy Hub Team

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.