Start la Conferinta Afaceri.ro Constanta!

0

Afaceri_Constanta_resizeDesi se afla in extrasezon, antreprenorii de pe litoralul romanesc au iesit la incalzire la Hotelul Iaki, in cadrul Conferintei Afaceri.ro Constanta.

„Este o zi minunata astazi la Constanta. Am venit aici pentru a continua misiunea noastra: construim o retea nationala de intreprinzatori care sa discute, sa dezbata, sa schimbe informatii utile. Incercam pe aceasta cale sa schimbam si starea de spirit, care nu este intotdeauna favorabila. Ne-am propus sa gasim modele care sa fie cunoscute si promovate. Suntem convinsi ca putem descoperi „diamante” in Romania – companii adevarate, care nu ajung intotdeauna subiectul stirilor”, a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago, fondatorul Conferintelor Afaceri.ro.

Conferinta Afaceri.ro de la Constanta isi propune sa furnizeze informatii practice despre marketingul modern, noile tehnologii si impactul acestora asupra comunicarii, dar si despre exporturi.

„Este vital in aceasta conjunctura economica sa promovam cat mai multe idei de marketing international”, a subliniat Marius Alexa.

Organizatorii conferintei au atras atentia asupra provocarilor pe care le intampina orice antreprenor roman care isi indreapta atentia catre pietele externe.

„Una este piata occidentala, foarte predictibila ca si proceduri si institutii si alta este piata din fosta Uniune Sovietica, unde functioneaza cu totul alte reguli, iar ce am citit prin carti sau chiar proprie experienta ne foloseste prea putin”, a subliniat Alexandru Lazescu, moderatorul evenimentului.

Organizatorii au pregatit o conferinta cu grad ridicat de interactivitate, cu speakeri influenti, care vor impartasi din experienta proprie si vor culege la randul lor idei si puncte de vedere din auditoriu.

Puteti urmari desfasurarea conferintei pe site-ul Afaceri.ro, sectiunea Live blogging.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.