Sprijin pentru identificarea de solutii concrete pentru intreprinzatori

0

incubatorNoua agentie guvernamentala pentru implementarea programelor IMM

sprijina identificarea de solutii concrete pentru intreprinzatori

~ Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene, Centrul ALERON-Bucuresti, 19-21 martie 2009 ~

In virtutea indelungatei si fructuoasei cooperari incetatenite intre EUROLINK – House of Europe si Platforma de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds”, coordonata de aceasta, pe de o parte, iar pe de alta parte oficiile teritoriale pentru IMM si Cooperatie din majoritatea regiunilor tarii, suntem in masura sa va informam ca la deschiderea lucrarilor celei de a II-a editii a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene, din data de 19 martie 2009, conducerea nou infiintatei Agentii pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii de sub egida Ministerului pentru IMM, al Comertului si Mediului de Afaceri, reprezentata de Dl Presedintele Cristian HAIDUC si de Dl Vice-Presedinte Dr. Dumitru NANCU, va participa in scopul de a incuraja pe participanti si partenerii acestora la eveniment de a formula si depune proiecte la viitoarele apeluri din cadrul mai multor programe cu fonduri UE care le sunt destinate, in perioada imediat urmatoare, in special la cele gestionate de MIMMCMA in calitate de organism intermediar.

Reamintim, in acest context, ca reuniunea respectiva face parte dintr-o serie mai ampla de evenimente de business si este organizata in colaborare cu Knowledge Management Institute – Romania, deschizand – simultan – posibilitatea si pentru expertii, consultantii, trainerii, managerii si investitorii din Romania de a se forma si certifica in trei etape succesive pe plan international in sistemul International Knowledge Management pana la nivelul maxim de Certified Knowledge Manager, ce va putea fi obtinut in final, sub directa tutela a International Knowledge Management Institute – Washington D.C. (www.kminstitute.org), direct in tara si in conditii foarte avantajoase. Gradul care va fi acordat celor care absolva cu succes aceasta sesiune este acela de Knowldege Management Specialist.

Special Guest Lecturer este Presedintele Knowledge Management Institute – Romania (www.knomacons.ro), MBA-George Town University (USA), Dl Octavian SERBAN-Certified Management Consultant. Programul este supervizat academic de: Presedintele Asociatiei de Stiinte Alternative – Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE) si Seful Dept. de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane – Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu – Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de “Asociatia de Stiinte Alternative din Romania” si “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, precum si de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot solicita detalii la tel./fax: 021.2304997, e-mail: [email protected]

Pentru conformitate,

Platforma “EU-RO Clearing Funds”
c/o EUROLINK-Casa Europei

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.