Speaker nou: Cristian PAUN, Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie

0
200x200Cristian PAUN, Directorul Executiv al Societatii Romane de Economie, o asociatie a economistilor din Romania va fi prezent in calitate de speaker la Conferinta Finantare.ro, pe 7 aprilie 2011, la Iasi!

Cristian Paun este conferentiar universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, titularul disciplinei de Finante Internationale, consultant financiar asociat in cadrul GEA Consulting & Strategy, specializat in dezvoltarea de proiecte cu finantare publica si privata. Profesor asociat la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti si la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative din Bucuresti.

Este autor a peste 65 de articole in publicatii nationale si internationale de prestigiu academic, autor si co-autor la 17 carti de specialitate pe subiecte legate de finantare internationala, finantarea afacerilor, risc investitional, risc de tara, managementul riscului. Totodata este membru in American Economic Association si European Economic Association. In prezent detine functia de Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie, o asociatie a economistilor din Romania.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.