Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor din Sibiu si Brasov

0
btl_design_4_12995BTL Design, organizator de evenimente B2B, impreuna cu grupul de presa Agora, continua programul de evenimente „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor„, la Sibiu, Hotel Parc in data de 2 martie si la Brasov, Hotel Ramada in data de 3 martie.

Sunt invitate la aceste evenimente, in mod gratuit, firmele din sectorul IMM care au rezistat in aceste conditii economice nefavorabile si care au inteles ca reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfarsit si ca ea trebuie obligatoriu urmata de o dezvoltare a activitatii, reorientare pe piata sau modernizare a companiei pentru a fi competitiva. Pentru aceste companii am invitat la evenimente furnizori privati de solutii de finantare, de eficientizare a activitatii, de comunicatii si autoritati care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autoritati locale si centrale impreuna cu factori politici care pot influenta procesul legislativ.

Evenimentul se va constitui ca o interfata foarte eficienta de comunicare in care schimbul de experienta poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oara vom invita oamenii de afaceri din Sibiu si Brasov sa prezinte solutiile pe care ei le-au gasit in acesti doi ani de criza, solutii care i-au ajutat sa se dezvolte sau sa-si mareasca profitabilitatea si productivitatea. Si pentru ca performanta se premiaza, BTL Design si Agora Group vor oferi un laptop de ultima generatie in cadrul concursului „Premiem perfomanta si inteligenta in afaceri„, in urma desemnarii castigatorului celor mai multor voturi din partea invitatiilor din sala.

Conferinta va incepe cu o plenara de deschidere, in care oamenii de afaceri vor avea posibilitatea sa puna intrebari reprezentantilor administratiei publice locale si factorilor politici. Ulterior vor urma doua sesiuni de prezentari si dezbateri in care se vor discuta solutii de finantari bancare, nonbancare si guvernamentale, solutii de eficientizare a activitati, reducere a costurilor si comunicatii.

Domnul Ion Radu, Managing Director BTL Design, a declarat: „Avem convingerea ca IMM-urile au inteles ca dezvoltarea economica inseamna investitii. Este timpul  sa ne crestem cota de piata, sa ne marim cifra de afaceri si de ce nu, sa ne marim profitul. Este timpul pentru o relansare economica a fiecarei afaceri si cine va face asta va ramane pe piata„.

Parteneri ai evenimentelor de la Sibiu si Brasov sunt CEC Bank, UNICREDIT Leasing, HP, Maguay, BIT Software, CLASS IT, Lenovo.

Partenerii media care promoveaza programul de evenimente sunt: IT Trends, MagicFM Sibiu, Transilvania Expres, mytex.ro, TexFM Brasov, Digital Trends, news20, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News.

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol – Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public-Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administratiei Publice Locale din Romania, Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro.

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina si este prezent in piata publicatiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica – conferinta anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul de stiri AgoraNews. Detalii pe www.agora.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.