Solutii IT si financiare la SolePAD Bacau

0

Marti, 25 noiembrie 2008, ora 9.30, Agora Media organizeaza o noua conferinta SolePAD la Bacau. Dedicat reprezentantilor mediului de afaceri din judetele Bacau si Neamt, evenimentul va avea loc in sala de conferinte din cadrul sediului Agricola International.

In deschidere vor lua cuvantul Dragos Benea, Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Adrian Iordache, CEO/General Manager HIT Park si Mihai Tulbure, Director Camera de Comert si Industrie Bacau.

A treia editie SolePAD Bacau va incerca sa raspunda problemelor concrete cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, prin prezentarea celor mai performante solutii IT&C oferite de partenerii acestei editii. De asemenea, reprezentanti ai OTIMMC si MCTI vor oferi informatii de ultima ora privind accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana.

Prima prezentare din program – „Strategia ASSI” – va fi sustinuta de Daniel Gruia, Presedintele Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale. In continuare, Alin Luca, Account Manager in cadrul Dell, va trece la sesiunea de solutii IT&C, prezentand „Oferta Dell pentru IMM-uri”. Florin Raclariu, Market Development Manager in cadrul Intel, va vorbi despre „Tehnologii noi – management si performanta”, iar Valentin Mateiasi, Local Reseller Manager in cadrul Lenovo, va sustine prezentarea „Calculatoare LENOVO – siguranta si fiabilitate pentru business-ul tau”.

Dupa o scurta pauza, Florin Stoean, Authorized Partner Manager, va prezenta „Solutiile high availability pentru sectorul SMB” oferite de Fujitsu Siemens Computers, in timp ce Oana Muscalu, Marketing Manager la Power Systems Rom, va vorbi despre „UPS-uri profesionale pentru protectia aplicatiilor IT”.

Ultimele doua prezentari din program se vor axa pe solutii de finantare pentru IMM-uri. Vasile Avadanei, Consilier programe la OTIMMC Bacau, va trece in revista o serie de „Oportunitati de finantare pentru mediul de afaceri”, iar Adrian Susac, Consilier la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MCTI, va pune accent pe „Fonduri nerambursabile pentru proiecte IT”.

SolePAD Bacau este promovat cu sprijinul partenerilor media 1TV Bacau, Observator de Bacau, Ziarul de Bacau, Ghidulbacaului.ro, Bacaul.ro, Calendarevenimente.ro, wall-street.ro, acasa.ro, ClubAfaceri.ro, PRwave, Comunicatedepresa.ro, PRdirectory si al publicatiilor Agora Media – eWeek, Channel Partner, PC Magazine si Agora News.

De retinut: Marti, 25 noiembrie 2008, ora 9.30, Agora Media va asteapta la Bacau, in sala de conferinte din incinta Agricola International, cu noi solutii pentru afaceri competitive.

Contact:
Marina Enache
PR Project Manager
[email protected]
021.330.92.82Solutii IT si financiare la SolePAD Bacau

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.