Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-urile din Sibiu si Alba

0

23 august  2007

Orasul Alba Iulia va gazdui miercuri, 29 august, intre orele 9:30-14:00, la hotel PARC**** – sala de conferinte seminarul adresat oamenilor de afaceri din zona, in cadrul caruia vor fi prezentate solutii reale de acces la fondurile de investitii ce se vor derula in urmatoarea perioada de timp.

Oamenii de afaceri din Sibiu sunt invitati, vineri, 31 august, intre orele 9:30-14:00, la hotel PARC*** din Sibiu – sala de conferinte la un seminarul ce le este adresat.

Evenimentul este menit sa aduca in atentia institutiilor de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii dar si de a prezenta oamenilor de afaceri solutiile reale de acces la fondurile de investitii. Astfel, in cadrul discutiilor vor fi prezentate toate liniile de finantare disponibile pentru acest segment, incluzand credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si solutiile oferite pentru Start-up-uri.

In acest fel, oamenii de afaceri si reprezentantii firmelor vor putea afla direct de la reprezentantii bancilor, cu decizie directa in procesul de creditare, care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un solicitant de credit si cum se intocmeste un dosar de credit. De asemenea, in cadrul discutiilor vor putea afla mai multe informatii despre creditele de refinantare.

Avand in vedere importanta componentei informatice in activitatea oricarei firme, dezvoltatorii de solutii si produse IT&C isi vor prezenta produsele si serviciile adresate intreprinzatorilor mici si mijlocii. Asfel, reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de IT&C vor prezenta modalitatile prin care solutiile si aplicatiile informatice pot duce la cresterea productivitatii firmelor, aducand valoare adaugata.
  La eveniment participa oficiali din cadrul Administratiei locale, Consiliul Local al IMM Sibiu, Oficiului Teritorial al Ministerului pentru IMM, Directiei Finantelor Publice, Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.

Seminariile "Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri" organizate de Templus Advertising vin in intampinarea mediului de afaceri reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, prin facilitarea intalnirilor directe atat cu reprezentantii administratiei locale cat si cu persoane cu functii de decizie din cadrul bancilor si a altor institutii implicate in activitatea financiar-bancara ce dezvolta programe dedicate sectorului IMM.

Seminariile fac parte din campania "Activ Investor" initiata de Templus in urma cu aproape 3 ani, si care cuprinde peste 45 de evenimente B2B, organizate in 25 de orase importante din tara si in Bucuresti, campanie care a reunit la masa dialogului ministrii, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale din fiecare zona, ai institutiilor care au incidenta asupra mediului de afaceri autohton si peste 5000 de intreprinzatori.

Pentru mai multe detalii:
Valentina Moraru
Director general Templus Advertising
Tel: 0748881356
E-mail: [email protected]
Website: templus.ro
 
 Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 23 august 2007
 
 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.