„Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, Oradea si Cluj Napoca

0

12 noiembrie 2007

Oamenii de afaceri din judetul Bihor si Cluj sunt invitati la un seminar unde vor afla noutati despre fonduile europene si modul de accesare a acestora, dar si despre solutii de finantare si de comunicatii dedicate.

Evenimentele se vor desfasura miercuri, 14 noiembrie, intre orele 09.30 – 14.00, la Hotel Continental din Oradea, sala de conferinte, iar vineri,  16 noiembrie,  intre orele 09.30 – 14.00, la Hotel Rimini din  Cluj-Napoca in sala de conferinte.

Evenimentul este menit sa aduca in atentia institutiilor de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii dar si de a prezenta oamenilor de afaceri solutiile reale de acces la fondurile de investitii. Astfel, in cadrul discutiilor vor fi prezentate toate liniile de finantare disponibile pentru acest segment, incluzand credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si solutiile oferite pentru Start-up-uri.

In acest fel, oamenii de afaceri si reprezentantii firmelor vor putea afla direct de la reprezentantii bancilor, cu decizie directa in procesul de creditare, care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un solicitant de credit si cum se intocmeste un dosar de credit. De asemenea, in cadrul discutiilor vor putea afla mai multe informatii despre creditele de refinantare.

Avand in vedere importanta componentei informatice in activitatea oricarei firme, dezvoltatorii de solutii si produse IT&C isi vor prezenta produsele si serviciile adresate intreprinzatorilor mici si mijlocii. Asfel, reprezentantii companiilor de IT&C vor prezenta modalitatile prin care solutiile si aplicatiile informatice pot duce la cresterea productivitatii firmelor, aducand valoare adaugata.

La eveniment participa oficiali din cadrul Administratiei locale, Oficiului Teritorial al Ministerului pentru IMM, Directiei Finantelor Publice, Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.

Eveniment organizat de Templus Advertising Bucuresti, Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale – Oficiul Teritorial Timisoara si Consiliul Local Oradea si Cluj Napoca, in parteneriat cu BCR, Romtelecom, CEC, Generali Asigurari, Libra Bank, Sodexho Romania, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM S.A., Senior Interactive, SincronHR, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Romania Libera, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Gazeta de Cluj, Radio Transilvania, Radio Vocea Evangheliei Tele Europa Nova, Ziarul Crisana, Gazeta de Oradea, TVS, Smart Bank, Smart Financial, Bani si Afaceri, Comunicate Media.

Seminariile "Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri" organizate de Templus Advertising vin in intampinarea mediului de afaceri reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, prin facilitarea intalnirilor directe atat cu reprezentantii administratiei locale cat si cu persoane cu functii de decizie din cadrul bancilor si a altor institutii implicate in activitatea financiar-bancara ce dezvolta programe dedicate sectorului IMM. Seminariile fac parte din campania "Activ Investor" initiata de Templus in urma cu aproape 3 ani, si care cuprinde peste 50 de evenimente B2B, organizate in 30 de orase importante din tara si in Bucuresti, campanie care a reunit la masa dialogului ministrii, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale din fiecare zona, ai institutiilor care au incidenta asupra mediului de afaceri autohton si peste 5000 de intreprinzatori.
Detalii pe site-ul www.templus.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.