Solutii-cheie si noi oportunitati de finantare nerambursabila pentru mediul de afaceri

0
structuralVa aducem la cunostinta ca, recent, O.G 1164/2007 a fost modificata si completata in asa fel incat a fost deschisa posibilitatea ca intreprinderile mici si mijlocii sa aiba sansa de a primi ajutoare de stat in cuantum de pana la 200.000 de euro, intr-o maniera considerabil simplificata, ajutoare destinate modernizarii si dezvoltarii IMM-urilor viabile.

Cererile se depun direct la Ministerul Finantelor Publice si sunt evaluate in maxim o luna.

Platforma „EU-RO Clearing Funds”, initiata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, a dobandit o solida experienta in sprijinirea sectorului IMM, desfasurand, de pilda, in cadrul TIMM 2009 primul „Salon de Solutii Practice pentru relansarea sectorului IMM”. Pe aceasta cale va adresam invitatia de participare la cea de-a VI-a editie a INCUBATORULUI de PROIECTE si AFACERI EUROPENE, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, in data de 2 iulie 2009.

Evenimentul propune participantilor un nou concept exclusiv de invatare si de sprijin adresat tuturor intreprinzatorilor, managerilor, ca si liderilor in formare din sectorul public sau privat, prin combinatia unica dintre Knowledge Management – sistem de organizare, pastrare si utilizare a cunoasterii in cadrul organizatiei – si provocarile aduse de accesarea / implementarea proiectelor cu Fonduri Europene nerambursabile.

Special Guest Trainer este detinator al titlului de Certified Knowledge Manager si de MBA in Statele Unite, avand si o vasta experienta ca project manager, consultant, trainer si evaluator pentru Ministerul Economiei si companiile sprijinite de acesta, in persoana Dlui Octavian SERBAN, Presedintele Agentiei Knomacons (www.Knomacons.ro).

Agenda evenimentului include prezentari ale invitatilor din partea autoritatilor responsabile; noile oportunitati de finantare nerambursabila pentru sectorul IMM, prin noua schema de ajutor de stat si prin liniile de finantare deschise prin POS CCE, POS DRU si PNDR; familiarizarea cu sistemul de lucru si metodele brevetate de Knowledge Management Institute, precum si un studiu de caz pe un model de proiect / cerere de finantare. Participantilor li se elibereaza un Certificat de Absolvire si Adeverinta anexa, sub egida Knowledge Management Institute si EUROLINK-Casa Europei.

Partenerii Media ai programului sunt: CalendarEvenimente.ro, Comunicatii Mobile, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma „EU-RO Clearing Funds”.

Cei interesati pot consulta agenda completa si pot completa formularul de inscriere, pana cel tarziu in data de 29 iunie 2009, contactand secretariatul Platformei la tel: 021.2304997, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.