SolePAD sarbatoreste editia 25 la Brasov

0

20 noiembrie 2007

In data de 21 noiembrie 2007, ora 9:30, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Brasov si Covasna sunt invitati la cea de-a 25-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizat de Agora Media, evenimentul se va desfasura in sala de conferinte Europa I, a hotelului Aro Palace din Brasov.

Cuvantul de deschidere va fi adresat de Aurelian Leonard Danu, Subprefectul Judetului Brasov, George Scripcaru, Primarul Municipiului Brasov si Aristotel Cancescu, Presedintele Consiliului Judetean Brasov.

A doua editie SolePAD Brasov va incerca sa raspunda problemelor concrete cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, prin prezentarea celor mai performante tehnologii IT&C, dar si prin oferirea unor informatii de ultima ora privind accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana.

Sesiunea dedicata solutiilor IT&C va incepe cu prezentarea sustinuta de Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager in cadrul Orange Romania, care va trece in revista "Solutiile de comunicare eficienta pentru afaceri", dezvoltate de Orange pentru managerii in miscare. Dan Guran, Product Marketing Manager in cadrul Scop Computers, va prezenta in continuare "Solutiile profesionale indoor pentru productia documentelor color" oferite de Scop. Anca Cazacu, Marketing Manager al companiei Bit Software, se va axa in prezentarea sa pe "Solutiile BIT Software pentru eficientizarea organizatiei". Bogdan Sima, Business Development Consultant SME Market in cadrul S&T Romania, va arata cum reuseste S&T sa fie un "furnizor si partener pentru succesul clientilor sai", iar Dan Marginean, Sales Manager la AROBS Transilvania Software, va vorbi despre "Mobilitate si eficienta cu solutiile AROBS Transilvania Software".

Dupa o scurta pauza de cafea, partea a doua a conferintei va incepe cu prezentarea "DEC pentru business de succes – Solutii IT si sisteme de securitate inteligente", sustinuta de Marius Georgescu, IT Sales Manager in cadrul DEC IT. Trecand de la solutii de securitate la solutii de eficientizare a afacerilor, Mihai Guran, Business Development Manager in cadrul Dell Romania, va prezenta "Solutiile DELL pentru IMM-urile din Romania". Comunitatea Open Source va fi reprezentata la Brasov de Doru Ilasi, Director Executiv al companiei Aplix, care va vorbi despre "Solutia Aplix bazata pe software Open Source".

In continuare, Lucian Voinescu, Director Executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov, va indrepta discutiile spre reglementari fiscale, punand accent pe "Schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in U.E.". Informatii despre "Fondurile structurale in domeniul TIC 2007-2013" vor fi puse la dispozitia participantilor in prezentarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, sustinuta de Mihaela Apostol, Consilier Asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale. Marius Netedu, Consilier in cadrul Oficiului Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Brasov, va aduce in discutie un subiect foarte fierbinte pentru participanti, si anume "Finantarile nerambursabile oferite IMM-urilor". si pentru ca un bun consultant face toti banii, Octavian Costescu, Senior Consultant in cadrul Magna Development, va arata in finalul conferintei ca, intr-adevar, "Consultanta e o treaba serioasa" in domeniul obtinerii finantarilor europene.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Brasov este promovat cu sprijinul partenerilor media: Finantare.ro, Monitorul Expres, Zile si Nopti, Buna ziua, Brasov!, PRwave, Iubescbrasovul.ro si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport.

Pentru mai multe detalii:
Agora Media
Tel: (021) 330 92 82 Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.