SolePAD, pentru a patra oara la Timisoara

0

10 iunie 2008

In data de 12 iunie, ora 9.00, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Timis si Arad sunt invitati la Timisoara, pentru a lua parte la cea de-a 29-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizata de Agora Media, a patra editie SolePAD Timisoara se va desfasura in sala de conferinte a Hotelului Best Western Ambassador din localitate.

Conferinta va fi deschisa de compania Euroweb, prin prezentarea "Solutiile de comunicatii integrate – FiberClass", sustinuta de catre Florin Visoiu, Product Manager, Euroweb. in continuare, Alexandru Vilcu, Director de Vanzari pentru Echipamente de Stocare in cadrul HP va ridica un semn de intrebare privind siguranta informatiilor din cadrul unei companii: "Este afacerea dumneavoastra protejata impotriva riscului pierderii datelor?".

"Solutiile IBM la pachet adresate pietei IMM din Romania" vor fi prezentate la Timisoara de Marius Valentin Marcu, Midmarket Sales Manager, IBM, in timp ce ofertele "Dell pentru IMM-uri" vor fi trecute in revista de Dragos Tudor, SMB Channel Manager Romania si serban Zirnovan, Enterprise Business Manager for Bulgaria and Romania in cadrul Dell. Radu Crahmaliuc, Country Manager, Brother Intl? Romanian Representative Office va prezenta "Solutiile multifunctionale Brother pentru birourile moderne", fiind urmat de Silvestru Spataru, Project Manager in cadrul Unitech Electronics, care va vorbi la SolePAD despre "Solutii de document management".

In a doua parte a conferintei, Daniel Burghelea, Director de Vanzari la AttoSOFT, va prezenta "Sistemul informatic ca sursa de profit pentru IMM-uri". Despre  "Mesaje SMS personalizate  un nou mod de comunicare in afaceri", va vorbi in continuare Ofelia Tetel, Associate Manager, Azure Software.

Sesiunea dedicata informatiilor de ultima ora privind accesarea de finantari va incepe cu prezentarea  "EUGA – absorbtia de fonduri pentru IT&C",  sustinuta de Elisabeta Moraru, EUGA Project Manager, Microsoft Romania. "Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice – Investitii mari pentru IMM-uri" va fi prezentat la SolePAD de Adrian Onut, Consilier Juridic in cadrul Oficiului Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara. Despre "Finantarea proiectelor din fonduri structurale in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor", va vorbi in finalul conferintei Ana-Maria Gagiu, Consilier, Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
 
SolePAD Timisoara este promovat cu sprijinul partenerilor media Banateanul, Kiss FM, ClubAfaceri.ro, acasa.ro, PR Wave, PR Wave Directory, Finantare.ro, BloomBIZ, respectiv publicatiile Agora Media: eWeek, Channel Partner, PC Magazine si Agora News. Partener local: SMS Media. De asemenea, Asebuss si Cramele Halewood sunt parteneri ai evenimentului.

Contact:
Agora Media
Telefon: 021.330.92.82
E-mail: [email protected] 

Sursa: Plandeafacere.ro, 10 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.