SolePAD Oradea, informatii vitale pentru afaceri

0

20 septembrie 2007

Miercuri, 19 septembrie 2007, oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj s-au reunit la Oradea, in sala de conferinte a Hotelului Nevis din localitate, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, SolePAD Oradea s-a aflat la a doua editie.

La eveniment au participat: Constantin Badea – Director General in cadrul Camerei de Comert si Industrie Bihor, Rozalia Ibolya Biro – Viceprimar al Municipiului Oradea, Ioan Lucian – Presedintele Federatiei Patronilor Bihor, Marius Georgescu – Director de Vanzari al DEC IT, Ovidiu Muntean – Business Development Manager in cadrul companiei Lasting, Bogdan Sima – consultant de afaceri in cadrul S&T Romania, Mihai Guran – Business Development Manager in cadrul Dell Romania, Mihaela Apostol – Consilier Asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei, Ramona Taciulet – Consilier la Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara si in cadrul Centrului Teritorial de Instruire, Consultanta si Informare Oradea. 

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Oradea a fost promovat cu sprijinul Joint Communications si a partenerilor media Jurnalul Bihorean, Bihari Naplo, Kiss FM, portalul Bihon (Bihor Online), Magic FM, Zile si Nopti, Finantare.ro, PRwave si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport.

Urmatoarea conferinta SolePAD va avea loc pe 20 septembrie, la Timisoara, in Sala de Conferinte Viena a Hotelului Timisoara, programul evenimentului fiind disponibil pe www.solepad.ro.

Pentru mai multe detalii:
Agora Media
Tel.: 0213 30 92 82
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.