SolePAD la Pitesti

0

3 iulie  2007

Miercuri, 4 iulie 2007, incepand cu ora 09:30, Agora Media invita oamenii de afaceri din judetele Arges si Valcea sa aniverseze impreuna cea de-a 20-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).

Gazduit de complexul Cornul Vanatorului, SolePAD Pitesti constituie o noua premiera si este organizat de Agora Media cu sprijinul partenerilor locali Electro Contact Line, Tara Agency si Federatia Patronala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Judetul Arges.

In spiritul editiilor precedente, agenda SolePAD Pitesti va aduce in prim plan cele mai eficiente solutii IT&C de scadere a costurilor pentru companii, dar si cele mai recente informatii privind finantarile nerambursabile si fondurile europene destinate dezvoltarii Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Orange Romania vine la Pitesti cu "Solutii de comunicare eficienta pentru afaceri", concepute specific pentru oamenii de afaceri moderni, aflati in continua miscare. Reprezentantii companiilor S&T Romania si Aplix vor pune la dispozitia participantilor nu doar experienta acumulata in domeniul tehnologiei informatiei, dar si cele mai eficiente solutii pe care le ofera firmelor.

Despre posibilitatile de obtinere a finantarilor necesare dezvoltarii intreprinderilor va vorbi Mihaela Apostol, consilier asistent MCTI, in cadrul prezentarii "Fonduri structurale in domeniul IT&C".

Si pentru ca SolePAD este de fapt un eveniment dedicat reprezentantilor societatilor comerciale, la intrebarile acestora va raspunde Gheorghe Preoteasa, din partea Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.

Prezentarea Cabinetului Calin Tatomir "Fonduri structurale – o realitate a anului 2008" va incheia conferinta SolePAD Pitesti.

SolePAD Pitesti este promovat cu sprijinul partenerilor media Finantare.ro, Radio 21, Top, Zile si Nopti, National FM, Info Economic, Digital Pitesti.ro, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Agora News, Sintetic si NetReport.

Mai multe detalii la:
Telefon: 021 / 529 17 77
E-mail: [email protected].

Sursa: Finantare.ro, 3 iulie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.