SolePAD, la mijlocul Moldovei

0

2 mai 2007

Vineri, 4 mai 2007, incepand cu ora 09:30, oamenii de afaceri din centrul Moldovei sunt invitati la cea de-a 18-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), la Sala de Conferinte a companiei Agricola International. Evenimentul, care are loc pentru a doua oara la Bacau, este organizat de Agora Media, cu sprijinul Primariei Muncipiului Bacau, al Consiliului Judetean Bacau si al HIT Park.

Agenda, deosebit de interesanta pentru orice antreprenor dinamic, va fi deschisa de Orange Romania, cu solutii de comunicare eficienta pentru afaceri. Urmeaza Chara Software cu o prezentare despre solutia Syntesio ERP, Cisco cu solutii de comunicatii pentru IMM-uri si Docentris, care va prezenta solutii pentru organizarea fluxului de documente.

Dupa pauza, IBM va prezenta cei cinci pasi necesari inovarii in afaceri, AttoSOFT va sublinia cum se poate maximiza profitul prin integrarea si controlul informatiei, iar Lenovo Romania va avea o prezentare a portofoliului sau de echipamente. Cea de-a doua parte a conferintei va mai cuprinde o serie de prezentari axate pe finantari, cum ar fi fondurile structurale de la MCTI si programele de finantare gestionate de ANIMMC.

SolePAD este programul de conferinte de la care firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor. Programul de conferinte SolePAD a demarat in 2005, la Bacau, si a ajuns acum la cea de-a 18-a editie, in cel de-a treilea an.

SolePAD Bacau este promovat cu sprijinul partenerilor media: Finantare.ro, eWeek, trustul Desteptarea Bacau, Ghidul Bacaului, Observator de Bacau, Monitorul de Bacau, Ziarul de Bacau, Semne particulare, MIX FM, Zile si Nopti, PR Wave, Channel Partner, Agora News, PC Magazine, NetReport, Sintetic.

Asadar, vineri, 4 mai, la Sala de Conferinte a Agricola International din Bacau, Agora Media va asteapta la SolePAD.

Sursa: Agora Media, 2 mai 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.