SOFTVISION Iasi isi deschide portile pentru tine!

0

soft_visionTe invitam sa cunosti compania, sa te intalnesti cu membrii echipei si sa afli ultimele informatii din domeniul IT.

Participa si tu la acest eveniment sambata, 23 martie 2013, incepand cu ora 10:00 la sediul SOFTVISION din Iasi (Sos. Nationala, nr.23)! Programul zilei include prezentari despre iOS, Mozilla, Web, Android, Windows Phone sustinute de catre specialisti ai companiei, dar si discutii libere cu acestia prin intermediul unor Tech Corners. Aceste Tech Corners vor fi organizate pe 6 domenii: .NET, iOS, QA, Android, Java, Web.


Evenimentul este organizat pentru a marca doi ani de la deschiderea sediului din Iasi al companiei. Orasul Iasi nu a fost o alegere intamplatoare pentru primul birou din estul tarii, acesta fiind un centru universitar renumit si cu traditie, o zona cu un potential de dezvoltare mare, cu profesionisti in domeniul IT bine pregatiti si o piata de business in continua crestere. Avand aceste premise, sediul din Iasi s-a dezvoltat in doi ani, de la 10 angajati la 130, astfel ca in 2012 SOFTVISION Iasi s-a mutat intr-un nou sediu modern si spatios.

Te asteptam sa ne treci pragul!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.