SMART NETWORKING – Eveniment de susținere și promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia

0

Asociația “Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și Cultură” în calitate de beneficiar al Proiectului POCU/82/3/7/, Cod SMIS: 104098, “Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes”, vă invită în data de 22 iulie 2020, de la ora 18:00, la SMART NETWORKING.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ și se realizează pe bază de înscriere online prin formularul de contact: http://portal.antreprenorismart.ro/. Evenimentul de va desfășura online pe ZOOM.

Prin mecanisme inovatoare și crearea de parteneriate vizăm în mod direct creșterea nivelului de ocupare și a nivelului de trai în Regiunea Sud-Muntenia. Proiectul ”Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes” contribuie în acest sens la atingerea obiectivului Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă 2014-2020.

Evenimentul susține și promovează pe piața locală și națională, firmele înființate prin proiect și serviciile și/sau produsele antreprenorilor SMART: #antreprenorismart http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/.

De asemenea, evenimentul reprezintă o oportunitate de parteneriat și de informare cu privire la posibilitățile de afaceri și/ sau colaborare/ dezvoltare pe piața locală, națională și internațională.

În cadrul evenimentului sunt invitați antreprenorii firmelor înființate prin proiect, membrii echipei de proiect, precum și alți membri ai grupului țintă. Discutăm despre exemple de bune practici, despre provocările din această perioadă de criză și despre posibilități de finanțare și de parteneriat împreună cu:

  • Flori Iordache, Fondator/ Coregraf – Asociația Culturală pentru Copii și Tineret MILLENIUM ART din Giurgiu, www.facebook.com/Flori-Iordache
  • Marius Alexa, CEO al companiei de media Arhipelago, fondatorul portalului Finantare.ro, întreprinzător, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG și, nu în ultimul rând, organizator de conferințe de afaceri, https://www.afaceri.ro/speaker/marius-alexa/.
  • Raluca Maria Tomuță, Mobimar Expert SRL, Godyris Hope SRL și Director General al ”Danube Furniture Cluster”; https://adf-dfc.ro/echipa/. 
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.