Singura universitate din regiunea de Nord-Est participanta la Expozitia Mondiala de la Milano

0

DSC06643Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, prin reprezentantul sau domnul prof. univ. dr. Dumitru Luca, prorector pe programe de cercetare stiintifica si transfer de cunostinte a fost singura universitate din regiunea de Nord-Est a Romaniei prezenta la Expozitia Mondiala de la Milano.

Asociatia Pentru Promovarea Economiei Cunoasterii a organizat in perioada 9-13 iunie o Misiune Economica de promovare a mediului de afaceri, oportunitatilor de investitii si a mediului academic al regiunii de Nord-Est a Romaniei la EXPO Milano, din a carei delegatie a facut parte domnul Dumitru Luca. Pe data de 11 iunie, la Pavilionul Romaniei de la EXPO Milano, a avut loc Conferinta Invest in North-East Romania, in cadrul careia domnul prorector a sustinut un speech de prezentare a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cea mai veche de pe teritoriul Romaniei.

Pe langa prezentarea programelor de invatamant la licenta, master si doctorat, domnul Luca a adus in discutie si domeniile de cercetare, cooperarea internationala cat si programele internationale de studii pentru studenti.

La Misiunea Economica EXPO Milano au luat parte reprezentanti ai administratiei publice din regiunea de Nord-Est a Romaniei cat si ai mediului privat din domenii precum consultanta in domeniul fondurilior europene, promovare online, media, cercetare si agricultura.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.