Sesiunile prezentate de Marius Ghenea in cadrul Conferintei Finantare.ro

0
marius-ghenea-220Marius Ghenea, antreprenor in serie si un business angel de succes va sustine in cadrul Conferintei Finantare.ro atat prezentari in doua conferinte cat si un workshop dedicat antreprenorilor.

Tema workshop-ului este: „Business Angels – O alternativa mai putin cunoscuta„.

Acesta este dedicat antreprenorilor (sau managerilor din companiile antreprenoriale) care doresc sa cunoasca oportunitatile de a accesa investitii de la business-angels sau alte categorii de investitii financiare similare, potrivite pentru prima faza a dezvoltarii unei afaceri.

Marius Ghenea va sustine in cadrul Conferintei „Finantari Private pentru IMM” o prezentare despre „Bootstrapping, 3P, business-angels: cateva rute de finantare privata a unei afaceri antreprenoriale„.

De asemenea, in cadrul Conferintei „Finantari europene pentru IMM-uri in 2011: programe si consultanta”, Marius Ghenea va vorbi si despre „Cat de ieftini sunt banii europeni?„. Astfel vor fi abordate problemele specifice cu care se confrunta antreprenorii care obtin contracte cu finantare europeana fara sa isi calculeze toate implicatiile (viabilitatea proiectului, co-finantarea, obligatiile fata de autoritatea contractanta, etc.).

Marius Ghenea a inceput activitatea antreprenoriala dupa terminarea facultatii in 1992, dezvoltand companii ca Flamingo, Flanco, FIT, VikingProfil, etc. Este un antreprenor in serie si un business-angel roman cu exit-uri de succes, prezent in toate topurile Capital si Forbes din ultimii ani.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.