Seria de conferinte Afaceri.ro continua: pe 26 septembrie va dam intalnire la Suceava

0
  • Pe 26 septembrie la Camera de Comert si Industrie Suceava va avea loc a doua editie a conferintei Afaceri.ro Suceava.
  • Evenimentul isi propune sa furnizeze informatii practice privind sursele de finantare europene, capitalul uman, dezvoltarea afacerilor si antreprenoriat in Romania.

Afis Afaceri.ro Suceava

Prima conferinta Afaceri.ro din aceasta toamna va avea loc la Suceava, pe 26 septembrie, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava. Evenimentul, aflat la a doua editie, isi propune sa ofere participantilor informatii privind sursele de finantare europene, capitalul uman, dezvoltarea afacerilor si antreprenoriat in Romania.

„La Conferinta Afaceri.ro Suceava 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta, care vor oferi idei, informatii si modele de succes pentru intreprinzatori.” a declarat Lucian Gheorghiu, Director General CCISV.

Printre speakerii ce vor lua cuvantul la conferinta se numara: Eugen Teodorovici – Ministrul Fondurilor Europene, Gabriel Sandu – Director General For Family, Augustin Purnus – Director General Spider Management Technologies Romania, Dana Ghinet – Manager partener – Acces Project Investments, Bogdan Secara – Manager Active Business Plus, Radu Nechita – Trainer Mentor Training.

Lista completa a speakerilor, programul evenimentului dar si alte detalii sunt disponibile pe pagina web a conferintei: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2014/.

Inscrierile la conferinta se pot face pana la data de 26 septembrie, ora 9:00, completand formularul de pe site-ul www.afaceri.ro si la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, str. Universitatii nr 15-17.
Persoana de contact: Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel. 0230/521.506 / 0747.496.010, e-mail [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.