Seria conferintelor Afaceri.ro 2014 debuteaza pe 13 martie, la Galati

0

GalatiParcul Industrial Galati, in parteneriat cu Arhipelago Interactive si APEC, organizeaza conferinta Afaceri.ro pe 13 martie, la Hotel Galati.

Oportunitatile de dezvoltare a afacerilor prin activitati de import-export si Importanta clusterelor pentru dezvoltarea regiunii sunt principalele teme de dezbatere ale evenimentului care se va desfasura la Hotel Galati, Strada Domneasca, nr. 12.

Programul conferintei este alcatuit din expuneri sustinute de oameni de afaceri inovatori, cu vasta experienta, printre care se numara: Lajos Vajda – vicepresedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania, Catalin Ionescu – expert si consultant in leadership si dezvoltare organizationala, Natalia Budescu – director al Asociatiei de Cooperare Transfrontaliera Euroregiunea Dunarea de Jos Galati, Iulian Basu – presedinte ARRIS, Alexandru Lazescu – analist economic, Dana Ghinet – manager partener la Acces Project Investments, Costica Voicu – directorul Parcului Industrial Galati.

In premiera pentru Galati, organizatorii vor desfasura o activitate de networking unde participantii vor avea ocazia sa isi prezinte afacerea, sa identifice potentiali parteneri de afaceri si sa isi creeze contacte pentru parteneriate aducatoare de business-uri profitabile.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si alte detalii depre Conferinta Afaceri.ro Galati 2014 puteti afla accesand pagina web a conferintei: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-galati-2014/.

Inscrierile la conferinta se fac accesand linkul http://goo.gl/1VRThJ, pana la 12 martie 2014, ora 23:59, iar taxa de participare la eveniment este de 50 lei.

Harta_Conferinte_2014Dupa ce in 2013 evenimentele Afaceri.ro au numarat peste 100 de speakeri, peste 1300 de participanti si peste 150 de parteneri la conferintele locale sustinute in Suceava, Iasi, Craiova, Brasov, Constanta, Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca si Bucuresti, in anul 2014 am introdus un nou program national de conferinte locale, care vor avea un impact semnificativ asupra mediului de afaceri din Romania.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinte sau parteneriate ne puteti contacta la adresa [email protected].

Parteneri: Acces Project Investments, Clustero, Autonom, Gramma,  Danubius International Business School, Asociatia de Cooperare Transfrontaliera Eurorogiunea Dunarea de Jos.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.