Seminarul de informare „Alternative de finantare si solutii adresate IMM-urilor”

0
cons_teamConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat in data de 22 iulie 2011, la Hotel Esplanada din Tulcea, seminarul de informare „Alternative de finantare si solutii adresate IMM-urilor”, in cadrul proiectului CONS-TEAM – „Consolidarea mediului de afaceri din Romania prin intarirea capacitatii institutionale a organizatiilor patronale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. 

In cadrul evenimentului au fost dezbatute subiecte de interes pentru mediul de afaceri precum: propunerile CNIPMMR pentru imbunatatirea Codului Fiscal, activitatile Confederatiei Generale a intreprinderilor Mici si Mijlocii din Franta (CGPME) privind imbunatatirea performantelor IMM-urilor franceze, activitatile ITM Tulcea pentru imbunatatirea relatiei cu agentii economici, alternative de finantare oferite IMM-urilor de catre institutiile bancare.     

Printre invitatii care s-au adresat intreprinzatorilor prezenti s-au numarat: dl. Sterica Fudulea – Vicepresedinte Patronatul intreprinderilor Mici si Mijlocii Tulcea, reprezentanti ai CGPME – dna. Amelie Jugan, dl. Lionel Vignaud si dna Beatrice Brisson -, dl. Ali Izet Inspector Sef, Inspectoratul Teritorial de Munca Tulcea si dl. Ionel Popa – Director Banca Transilvania.

Evenimentul a reprezentat pentru intreprinzatorii din regiunea Sud Est o foarte buna ocazie de a afla informatii utile pentru imbunatatirea propriei activitati, de a purta discutii libere cu reprezentantii Confederatiei Generale a intreprinderilor Mici si Mijlocii din Franta si de a afla exemple de bune practici din Franta, precum si cu reprezentantii institutiilor din Romania care le pot oferi sprijin in solutionarea problemelor. 

Pentru mai multe detalii privind activitatile din cadrul proiectului CONS-TEAM puteti accesa site-ul proiectului, www.consteam.eu, sau puteti contacta Departamentul Proiecte al CNIPMMR la numerele de telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.