Seminarul Challenges for Romania 2007

0

5 decembrie 2006

Camera de Comert Romano-Britanica si Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, in data de 07.12.2006, seminarul "Challenges for Romania 2007".

Integrarea in UE va determina cresterea economica a Romaniei, va genera mari oportunitati de export si va deschide granitele Romaniei pentru competitia externa.

Seminarul urmareste sa evidentieze cele mai importante provocari cu care se va confrunta Romania dupa 1 ianuarie 2007, cu scopul sprijinirii comunitatii de afaceri in optiunile acesteia dupa momentul aderarii.

Manifestarea va reuni lectori situati la cel mai inalt nivel de performanta apartinand Guvernului Romaniei, comunitatii oamenilor de afaceri englezi care au investit in Romania si a specialistilor in domeniul pietei romano-britanice.
Printre participanti se vor numara reprezentanti ai comunitatii de afaceri, ai agentiilor de dezvoltare regionala din Romania, ai camerelor de comert si industrie, jurnalisti.

Prezentari:
1. "Romania si Uniunea Europeana" – Anca Boagiu, Ministrul roman al integrarii europene;
2. "Privire de ansamblu asupra principalelor provocari ale Romaniei in 2007" – Raymond Breden, BRCC, Romania Branch Advisory Board Chairman;
3. "Surse pentru finantari ale EU in Romania" – Ozana Giusca, Catalyst Partners;
4. "Fondurile structurale" – Carmen Maris, Bridge Europe Consulting;
5. "Implicatiile legale ale integrarii Romaniei in UE" – David Stabb, Anghel Stabb & Partners;
6. "Tendinte globale de resurse umane pentru urmatoarea decada – Perspectiva Romaniei asupra integrarii in UE" – Panos Manolopoulos, PhD, Managing Partner and Global Practice Group Leader in CPS, Stanton Chase Romania;
7. "Principalele schimbari privind taxele in 2007" – Raymond Breden, KPMG Romania.

Taxa de participare este de 200 RON pentru membri BRCC si 300 RON pentru nemembri.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 5 decembrie 2006

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.