Seminar: Solutii software pentru dezvoltarea afacerilor

0
ariesSeminariile au rol de educare si incurajare a IMM-urilor din orasele mici ale regiunii Romania-Serbia in vederea utilizarii de aplicatii, produse si servicii software in dezvoltarea afacerilor si faciliteaza stabilirea de relatii de afaceri între furnizori de aplicatii software si IMM-urile locale.

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software– filiala Timisoara deschide incepand cu 13 mai 2009, seria de seminarii sub genericul „Solutii software pentru dezvoltarea afacerilor” care vor avea loc in orasele mici ale regiunii Romania – Serbia, respectiv Jimbolia, Sannicolau Mare, Deta, Oravita, Moldova Noua in Romania si Zrenjanin,Vrsac,Kikinda in Serbia.

Primele seminarii vor avea loc in orasul Sannicolau Mare in data de 13 mai 2009 incepand cu ora 10.00 si respectiv in data de 14 mai 2009 in oraselul Deta.

Seminarile isi propun constientizarea la nivelul decidentilor din firmele din orasele mici ale regiunii frontaliere Romania – Serbia a necesitatatii utilizarii de aplicatii software pentru cresterea competitivitatii lor economice.

In cadrul seminarului vor fi abordate teme ca: adoptarea politicilor de achizitii si implementare de aplicatii software la nevoile de dezvoltare a afacerilor, tipuri de produse, servicii si solutii software pentru IMM-urile din zona, surse de finantare pentru IMM-urile interesate de investitii in IT pentru dezvoltarea afacerilor si aspecte juridice si fiscale in activitatea IMM-urilor.

Seminarile faciliteaza stabilirea de relatii de afaceri intre furnizori de aplicatii software si IMM-urile din orasele mici ale regiunii frontaliere romano-sarbe.

Proiectul „Software pentru IMM-uri competitive” este finantat in cadrul Programului de Vecinatate Phare CBC Romania-Serbia 2004-2006 si este implementat de catre ARIES-TM in parteneriat cu Facultatea Tehnica „Mihajlo Pupin” din Zrenjanin, Serbia.

Evenimentele sunt desfasurate cu sprijinul primarilor din cele 8 orase mici ale regiunii frontaliere Romania-Serbia si sunt asteptate sa participe IMM-urile interesate din aceste orase .

Pentru mai multe informatii despre modalitatile de particiare la aceste seminarii, ,va stam la dispozitie la coordonatele de contact: prin e-mail la adresa [email protected] sau la nr. de telefon + 0741163700, +0356420444, persoanele de contact Codruta Nicolescu, manager de proiect si Bianca Serban, asistent de proiect sau accesati siteul proiectului www.banatsoftware.ro sau pe siteul asociatiei www.aries-tm.ro.

Contact:
Nicolescu Codruta,
ARIES-FILIALA TIMISOARA
E-mail: [email protected]
Web-site: www.aries-tm.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.