Seminar: Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-urile din Bucuresti

0

3 decembrie 2007

Oamenii de afaceri din Bucuresti si judetele limitrofe sunt invitati, vineri, 7 decembrie, intre orele 9.30-15.00, la hotel Ramada Majestic**** din Bucuresti – sala de conferinte I.L.Caragiale (B-dul Calea Victoriei nr. 38-40 – langa Teatrul Odeon), la un seminar ce le este adresat.

Evenimentul este menit sa aduca in atentia institutiilor de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii dar si de a prezenta oamenilor de afaceri solutiile reale de acces la fondurile de investitii.
Astfel, in cadrul discutiilor vor fi prezentate toate liniile de finantare disponibile pentru acest segment, incluzand credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si solutiile oferite pentru Start-up-uri.
In acest fel, oamenii de afaceri si reprezentantii firmelor vor putea afla direct de la reprezentantii bancilor, care sunt ofertele care se potrivesc necesitatilor pe care le au. De asemenea, in cadrul discutiilor, intreprinzatorii vor afla detalii despre alte produse si servicii ce le sunt adresate, din domeniul asigurarilor si al produselor motivationale.

Avand in vedere importanta componentei informatice in activitatea oricarei firme, dezvoltatorii de solutii si produse IT&C isi vor prezenta  produsele si serviciile adresate intreprinzatorilor mici si mijlocii. Asfel, reprezentantii companiilor de IT&C vor prezenta modalitatile prin care solutiile si aplicatiile informatice pot duce la cresterea productivitatii firmelor, la dezvoltarea afacerilor.

La eveniment participa oficiali din cadrul Presedintiei, Guvernului Romaniei, Parlamentului, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, companii de asigurari, consultanti financiari si oameni de afaceri.

Evenimentul este organizat de Templus Advertising, Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, in parteneriat cu BCR, Romtelecom, Libra Bank, Generali Asigurari, Microsoft, Sodexho Romania, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.
Participarea este gratuita.

Seminariile "Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri" organizate de Templus Advertising vin in intampinarea mediului de afaceri reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, prin facilitarea intalnirilor directe atat cu reprezentantii administratiei locale cat si cu persoane cu functii de decizie din cadrul bancilor si a altor institutii implicate in activitatea financiar-bancara ce dezvolta programe dedicate sectorului IMM.
Seminariile fac parte din campania "Activ Investor" initiata de Templus in urma cu aproape 3 ani, si care cuprinde peste 50 de evenimente B2B, organizate in 30 de orase importante din tara si in Bucuresti, campanie care a reunit la masa dialogului ministrii, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale din fiecare zona, ai institutiilor care au incidenta asupra mediului de afaceri autohton si peste 5000 de intreprinzatori.

Pentru mai multe informatii:
Valentina Moraru
Director general Templus Advertising
Telefon: 0748.881.356
E-mail: [email protected]
Website: www.templus.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.