Seminar: Solutii de finantare a afacerilor mici si mijlocii la seminarul de la Timisoara

0

3 iulie  2007

Oamenii de afaceri din judetul Timis sunt invitati sa participe joi,   5 iulie intre orele 9.30 – 14.00, la hotel Continental****, sala de conferinte,  la un eveniment ce le este adresat, in cadrul caruia vor afla o multime de informatii utile.

Se vor dezbate probleme legate de finantarea segmentului IMM, de cadrul legislativ actual ce reglementeaza mediul economic autohton si se vor prezenta cele mai noi oferte de produse si servicii adresate acestui segment.
Cu aceasta ocazie, oamenii de afaceri prezenti vor avea posibilitatea sa dialogheze cu autoritatile locale, cu reprezentantii Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, cu cei ai Directiei Finantelor Publice, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala si ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Institutii financiar-bancare si companii IT&C importante de pe piata vor raspunde oricarei probleme ridicate de oamenii de afaceri prezenti, in ideea obtinerii unor solutii personalizate, astfel incat fiecare intreprinzator sa gaseasca oferta care sa raspunda exact necesitatilor pe care le are. Practic, bancile prezente la seminar vor veni cu oferte de creditare atractive si accesibile intreprinzatorilor mici si mijlocii, asa incat, acestia vor avea de unde alege.

Cel mai important operator de voce si Internet din Romania, Romtelecom, va prezenta oamenilor de afaceri din Covasna pachetele de servicii pentru firme, concepute astfel incat, atat companiile care sunt la inceput de drum, cat si cele mai vechi pe piata, sa poata alege pachetul de servicii care este conform cu nevoile lui si cu puterea de cumpare. Vor fi prezente la acest eveniment si firme de consultanta care vor prezenta diverse situatii care pot apare, in ceea ce priveste accesarea fondurilor de finantare. De asemenea, membri ai Administratiei locale vor raspunde intrebarilor pe care le au oamenii de afaceri, pentru ca, impreuna, sa gaseasca cea mai buna varianta de colaborare.

Seminarul, organizat de Templus Advertising Bucuresti si Oficiul Teritorial Timisoara al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, face parte din campania Activ Investor, initiata in urma cu 3 ani.
Parteneri ai evenimentului de la Timisoara sunt BCR, Romtelecom, CEC, Bank Leumi, Generali Asigurari, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat
Parteneri media: Ziarul Financiar, Finantare.ro, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, Bani si Afaceri, Comunicate Media, Smart Bank, Smart Financial, Ziua de Vest, Focus Vest, Analog Tv, Radio Timisoara, Timpolis

Pentru mai multe detalii despre seminar, va rugam sa ne contactati la telefon 021-3193766, sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, detalii despre campania de evenimente B2B pe care a initiat-o Templus Advertising in urma cu aproape 3 ani si care se va derula si in 2007, gasiti pe site-ul Agentiei www.templus.ro. Firmele invitate la seminar nu platesc taxa de participare la lucrarile seminarului. De asemenea, coffee-breakul si bufetul sunt gratuite

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 3 iulie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.