Seminar pe tema „Solutii profesionale de afaceri”

0

8 mai 2008

In mediul de afaceri competitiv si adesea ostil de azi este greu de asigurat o organizare sigura si profitabila. Este dificil sa gasesti o solutie potrivita la toate chestiunile cu care te confrunti zilnic in derularea afacerii tale.

Te-ai saturat sa primesti mii de oferte de solutii IT? Nu ai vrea sa inveti cum poti sa ai parte de tihna si de profit in lumea de azi a afacerilor, fara a pune insa in primejdie securitatea? Esti interesat de imbunatatirea modului in care iti administrezi bunurile si resursele cheie pentru a-ti spori profitul?  

Daca ai raspuns DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus,esti invitat calduros sa ni te alaturi la seminarul: Solutii profesionale de afaceri pentru modalitati sigure si profitabile de organizare.

Seminarul va avea loc miercuri, 4 iunie 2008, orele 10:00 la Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Bucuresti, cod 030982.

Nu rata aceasta ocazie unica de a afla:
– Cum te poate ajuta ERP sa transformi datele in profit.
– Cum te poate ajuta gestionarea timpului sa-ti fructifici mai bine resursele si sa devii, astfel, mai eficient, permitandu-ti, totodata, sa te concentrezi asupra aspectelor esentiale ale activitatii tale de baza.
– Modul in care o infrastructura IT sigura contribuie la consolidarea activitatii centrale a intreprinderii si a rezultatului financiar final al acesteia.
– Prezentari de informatii din experienta companiilor, studii de caz si bune practici de organizari sigure si profitabile.

In doar o singura zi, vei reusi sa descoperi cum poti sa faci in asa fel incat afacerea ta sa se dezvolte, prin gestionarea corespunzatoare a activelor si resurselor cheie.  Pe langa prezentarea unor studii de caz reale ale unor companii care au obtinut succese gratie solutiilor noastre, vei avea prilejul sa-ti programezi o intalnire individuala destinata studierii propriului tau caz.

Reuniunea noastra se va incheia cu dejunul de la ora 14:00.

Cum te poti inscrie?
In scris, pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon +40 21 403 48 66.

Sursa: Camera de Comert si Industrie Bucuresti, 8 mai

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.