Seminar IMM FOCUS REGIONAL – Solutii pentru profit

0
imm_focus_regionalContextul economic dificil impune aplicarea permanenta a unor solutii noi pentru eficientizarea afacerilor. De aceea, managerii au nevoie, acum mai mult decat oricand, de informatii utile si de sfaturi de specialitate despre cum sa-si adapteze activitatea la noile conditii economice, pentru a depasi dificultatile actuale.


IMM FOCUS REGIONAL
este o oportunitate pentru oamenii de afaceri din toata tara de a afla raspunsuri la multe din intrebarile pe care le au despre:
– finantarea si garantarea creditelor;
– taxe si impozite, inspectia fiscala, facilitati, rambursari de TVA;
– managementul riscului, asigurari, asigurarea de raspundere comerciala;
– instrumente pentru dezvoltarea afacerii, consultanta specializata;
– impactul schimbarilor legislative recente;
– accesarea fondurilor europene si a finantarilor nerambursabile de la stat.

Urmatorul seminar va avea loc la Sibiu in 17 mai, la Hotel Ramada – sala Atlass, intre orele 9:00 si 15:00, si va aduce informatii utile oamenilor de afaceri din zona despre solutiile de finantare, garantarea creditelor, legislatia fiscala, accesarea fondurilor nerambursabile, taxe, asigurari. Intreprinzatorii vor afla de la specialisti ce trebuie sa faca pentru a-si menţine afacerile si ce solutii sunt necesare pentru a ieşi din criza economică.

Speakerii seminarului sunt personalitati in domeniul financiar-bancar, in domeniul economic si in domeniul consultantei de afaceri.

Radu Soviani, realizator la Realitatea TV, este responsabil cu moderarea si interactivitatea seminarului.

Seria de evenimente IMM FOCUS REGIONAL se desfasoara sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Parteneri: Allianz Tiriac Asigurari, BCR, FNGCIMM, Horvath & Partners, Noerr, Mazars Romania, Trans Sped, Kompass Romania

Parteneri media: Magic Fm, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, Agerpres, Finantare.ro, Managementul proiectelor, Calendar evenimente, Firme.ro, PlandeAfacere.ro, Comunicate de presa, 9AM, Wall-Street, Tribuna de Sibiu, The Money Channel.

Participarea este gratuita. Managerii pot sa se inscrie pe site-ul evenimentului la www.doingbusiness.ro/ro/evenimente/inregistrarea sau pe e-mail, la adresa [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.