Seminar deschis de autocunoastere, dezvoltare personala si leadership: Mergi pe calea ta!

0
roleaderAsociatia ROLeader va invita la un seminar deschis de autocunoastere, dezvoltare personala si leadership: MERGI PE CALEA TA!

Moto:  „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi)

Seminarul este sustinut de Vasile Paun, Orator Inspirational si Presedinte inSPIRIT:
– Fiti constienti de inaltimile la care puteti zbura!
– Va invit sa descoperiti cine sunteti si care este calea voastra!
– Va ofer 2 zile care sa va inspire sa indrazniti mai mult!
– Fiti pe deplin fericiti si aveti curajul de a urca inaltimile din interiorul vostru!
– „Lampa lui Aladdin” este in tine.

Cui se adreseaza?
Tinerilor intre 16 – 35 ani, tineri proactivi si interesati de dezvoltarea lor personala, de evolutia in cariera si leadership.

Unde?
Hotel Ibis, Sala George Enescu (langa Gara de Nord, Bucuresti)

Cand?
Luni 18 mai orele 16:00 – 21:00 si marti 19 mai orele 17:30 – 21:30

Cum aplic?
Inscrie-te pana pe 17 mai pe site-ul www.roleader.ro sau la Gabriela 0728.197.541.

– Participarea este gratuita!
– Invitati surpriza, muzica, dans, prajituri si voie buna!
– Se vor acorda diplome de participare.

Parteneri: Hotel Ibis, Izvorul Alb, Body Mind Spirit Magazine, BizCampus, 3ner.ro, IRSCA, Ed. Curtea Veche, Serendipity, Casa Satya, inSPIRIT, LumeBuna.ro, Studentie.ro.

Asociatia ROLeader isi propune dezvoltarea, consolidarea si promovarea culturii de leadership printr-o curricula de programe educationale (conferinte, seminarii, workshop-uri, scoli de vara etc.) prin care sa se genereze un cadru durabil de transformare personala si organizationala.

Prin Programul de Responsabilitate Sociala „Mergi pe calea ta!”, ROLeader manifesta un triplu angajament, fata de: oameni, societate si planeta, prin crearea, consolidarea si dezvoltarea unei comunitati de tineri lideri romani, capabile sa declanseze un curent al transformarii prin: autocunoastere; respectul fata de sine si fata de cei din jur; intelegere; inteligenta creativa; cunoastere; intuitie; excelenta; pasiune; performanta; sprijin reciproc si comunicare.

Beneficiile participantilor:
Tinerii participanti la Programul „Mergi pe calea ta!” au ocazia sa deprinda notiuni si intrumente inedite de Leadership, autocunoastere si dezvoltare personala. Periodic, se vor organiza conferinte, seminarii si intalniri cu partenerii si sustinatorii proiectului, cum sunt: Vasile Paun (Orator inspirational inSPIRIT), Septimiu Postelnicu (Vicepresedinte Global Business Services / Unicredit Gobal Leasing), Marcel Raducu (Master Trainer si Coach inSPIRIT), Cristian Radu (Director Canale Alternative de VanzareVolksbank Romania) precum si alti lideri reprezentativi si invitati surpriza.

In  plus, tinerii vor avea ocazia sa participe gratuit la un program de instruire de doua zile, la o scoala de leadership de sapte zile in Muntii Bucegi si la un program de mentorat de un an. Detalii in cadrul seminarului „Mergi pe calea ta!” de luni 18 si marti 19 mai, Hotel Ibis Bucuresti!

Contact:
Gabriela Milodin,
Vicepresedinte ROLeader
E-mail: [email protected]
Telefon: 0728.197.541
Web-site: www.roleader.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.