Seminar de informare „Solutii practice pentru imbunatatirea activitatii IMM-urilor”

0
cons_teamConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat in data de 24 iunie 2011, la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti, seminarul de informare „Solutii practice pentru imbunatatirea activitatii IMM-urilor„, in cadrul proiectului CONS-TEAM – „Consolidarea mediului de afaceri din Romania prin  intarirea capacitatii institutionale a organizatiilor patronale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

In cadrul evenimentului au fost dezbatute subiecte de interes pentru mediul de afaceri, cu accent pe:
– imbunatatirea relatiei agentilor economici cu statul,
– imbunatatirea activitatii fiscal-contabile – importanta consultantei fiscal-contabile pentru dezvoltarea IMM-urilor,
– imbunatatirea managementului resurselor umane – valorificarea personalului existent,
– imbunatatirea vizibilitatii firmei – dezvoltarea activitatii de promovare a afacerii.

Cu acest prilej au fost prezentate punctele de vedere ale reprezentantilor CNIPMMR si ai Confederatiei Generale a intreprinderilor Mici si Mijlocii din Franta (CGPME) cu privire la temele abordate.     

Printre invitatii care s-au adresat intreprinzatorilor prezenti s-au numarat: dl. Florea PIRVU – Vicepresedinte CNIPMMR; dna Beatrice Brisson si dna Sophie Franceschini – Confederatia Generala a intreprinderilor Mici  si Mijlocii din Franta (CGPME), dra. Madalina Girbina – Consilier, Institutul National de Dezvoltare Profesionala Continua (INDPC) al C.E.C.C.A.R., dl Doru Dragomir – Managing Partner InnerLook si dna. Oana Brasoveanu – Client Service Director HIPPOS.

Evenimentul a reprezentat pentru intreprinzatorii din regiunea Bucuresti-Ilfov in primul rand o foarte buna ocazie de a afla informatii utile pentru dezvoltarea propriei afaceri din punct de vedere al activitatii fiscal-contabile, al managementului resurselor umane si al promovarii. 

Pentru mai multe detalii privind activitatile din cadrul proiectului CONS-TEAM puteti accesa site-ul proiectului, www.consteam.eu, sau puteti contacta Departamentul Proiecte al CNIPMMR la numerele de telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.