Seminar de informare „Oportunitati pentru relansarea mediului de afaceri – solutii si parghii pentru iesirea din criza a IMM-urilor”

0
cons_teamConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) organizatie non-profit si non-guvernamentala, de utilitate publica, are deosebita placere de a va invita la Seminarul de informare „Oportunitati pentru relansarea mediului de afaceri – solutii si parghii pentru iesirea din criza a IMM-urilor”, organizat in cadrul proiectului CONS-TEAM – „Consolidarea mediului de afaceri din Romania prin intarirea capacitatii institutionale a organizatiilor patronale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Evenimentul va avea loc in data de 25 mai 2011, la Hotel Caro Club, Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164 A, Sector 2, Bucuresti.

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea dumneavoastra de participare pana la data de 24 mai 2011, la adresa de email: [email protected] sau la numarul de fax: 021 410 87 34, persoana de contact Carmen Marinescu.

Agenda
Formular de inscriere
Invitatie

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.