SEE Growth Summit – cel mai relevant eveniment de management, in premiera in Romania

0

Forbes-SEE-Growth-SummitForbes Romania, impreuna cu Fast Track Europe, a organizat in premiera, la Bucuresti, SEE Growth Summit, cel mai important eveniment de management din regiune.
Evenimentul s-a desfasurat marti, 9 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. in fata unui public format din peste 250 de antreprenori si directori din cadrul unor companii de referinta din Romania, au vorbit cativa dintre cei mai importanti lideri de afaceri, care au revolutionat industrii din intreaga lume. Ei le-au impartasit tehnicile si principiile de business care i-au facut celebri.
Printre speakeri s-au numarat: Verne Harnish, fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO), cel care a condus timp de 15 ani programul „Birthing of Giants”, pentru CEO si programul „Advanced Business”, pentru executivi, ambele organizate la MIT.
„Una dintre misiunile unui lider este aceea de a gasi modalitati prin care sa faca treaba celor din jur sa fie mai usoara” – este una dintre afirmatiile facute de Verne Harnish, in cadrul evenimentului de ieri.
Pe scena Growth Summit a urcat si Steve Martin, directorul organizatiei britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului international „Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vandut pana in prezent un sfert de milion de copii si a fost tradus in 26 de limbi.
„Micile schimbari pot face diferente surprinzator de mari in ceea ce priveste influenta pe care o ai la locul de munca”, sustine Steve Martin.
Ari Meisel, speaker in cadrul evenimentului, si-a impartasit impresionanta poveste de viata si lectiile invatate din experientele lui. El este cunoscut ca fiind antreprenorul pe care lupta cu moartea l-a invatat cum sa isi eficientizeze timpul, dupa ce a reusit sa invinga boala Crohn, cu care a fost diagnosticat in 2006. A publicat, de-a lungul timpului, atat ebook-uri despre asistenta virtuala si cresterea productivitatii cat si articole despre depasirea unor impedimente fizice si imbunatatirea performantelor in viata profesionala in publicatii precum Mashable si LifeHacker.
„95% dintre lucrurile pe care le faci pot fi delegate catre altii sau rezolvate de un software. Tu trebuie sa te concentrezi pe cei 5% care reprezinta capacitatea ta unica de a rezolva anumite probleme”, sustine Ari Meisel.
Christo Popov, CEO, antreprenor in serie si investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experienta in pozitii de top in diferite industrii si culturi la nivel global, Christo Popov sustine ca gasirea unei idei de afaceri este primul si cel mai usor pas pe care care poti sa il faci. „Partea de executie este cea mai importanta”, a explicat Christo Popov, care a demontat cateva dintre miturile legate de antreprenoriat.
Evenimentul a fost incheiat de Alan Miltz, specialist in domeniul financiar-bancar, care a explicat importanta relatiei pe care un om de afaceri trebuie sa o aiba cu bancile. „Banca este partenerul tau si ar trebui sa il tratezi ca atare. Bancile urasc surprizele si nu ai vrea sa le pierzi increderea”, sustine Alan Miltz.
Alan Miltz are peste 20 de ani de experienta in management intr-o gama variata de industrii, inclusiv servicii financiare si industrie. El a dezvoltat tehnici de analiza financiara care au devenit un standard international pentru afaceri, CPA si banci, fiind folosite in 22 de tari de peste 20.000 de clienti si banci. Alan Miltz este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, avand prezentari la universitatile EO din Tokyo, Berlin si Barcelona.
Sponsorii evenimentului au fost: BMW, Bancpost, McDonald’s, Accenture, Maravela si Asociatii.

Redactia Forbes Romania,
[email protected]
tel: 0314282248

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.