Secretele succesului in Arena Leilor

0

19 aprilie 2007

TVR 2 difuzeaza in 19-26 aprilie, de la ora 20.00, doua editii speciale ale emisiunii Arena Leilor. Va fi o premiera fata de formatul international, deoarece varianta romaneasca a emisiunii aduce telespectatorilor, la sfarsitul primului sezon, sansa de a descoperi secretele succesului pentru candidati.

A fost dorinta Cosminei Popescu, producatoarea emisiunii, de a organiza doua editii inedite in care sa se discute cu cea mai mare sinceritate despre aspectele mai putin cunoscute din Arena Leilor, ca o concluzie necesara dupa primele luni de realizare si difuzare a acestui program unicat in Romania.

Asadar, in urmatoarele doua editii, Arena Leilor va fi foarte aglomerata pentru ca, in premiera, se vor intalni fata in fata fosti concurenti (din ambele tabere: si cea a castigatorilor si cea a perdantilor), investitori, jurnalisti, bloggeri, oameni care au fost implicati in acest program sau doar l-au urmarit cu interes inca de la inceput. Acum, ei au fost invitati impreuna nu numai pentru a-si exprima opiniile, dar si pentru a face sugestii valoroase pentru noul sezon al emisiunii.

Pana acum, in Arena s-au propus idei de afaceri, s-au negociat parteneriate, iar cei mai buni candidati au obtinut finantari. In mod exceptional insa, in editiile din 19 si 26 aprilie, in Arena Leilor nu vor fi analizate planuri de afaceri pentru investitori, ci planuri de succes pentru toata lumea: participanti, realizatori si telespectatori.

Pentru mai multe informatii:
Mariana Rusen, Specialist PR
Telefon: 0723 470 750, 31 99 008
Email: [email protected].

Sursa: TVR, 18 aprilie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.