Se pregateste un nou eveniment pentru oamenii de afaceri din Sud-Estul tarii: Conferinta Afaceri.ro Galati 2015

0

Cover-Afaceri.ro-Galati-2015

Pe 8 octombrie, orasul Galati va fi gazda evenimentului de business Conferinta Afaceri.ro Galati 2015. Evenimentul este organizat de catre Parcul Industrial Galati impreuna cu APEC si Arhipelago si este dedicat tuturor intreprinzatorilor care vor sa afle noi informatii privind oportunitatile mediului de afaceri ale judetelor Galati, Braila, Tulcea si Constanta. Printre subiectele dezbatute se vor numara logistica, exportul si accesul la resurse pentru dezvoltare.

Sesiunile conferintei Exporturi si Logistica si Finantare.ro si Antreprenoriat, se vor desfasura sub forma de dezbateri care vor permite participantilor sa interactioneze cu speakerii si moderatorii, sa puna intrebari si sa afle povestile lor de succes.

Programul evenimentului pregatit de organizatori cuprinde:

  • Export si logistica: logistica – sursa a profitabilitatii; exporturile – solutie pentru largirea pietei companiilor romanesti; mobilizarea comunitatii locale de afaceri pentru fructificarea oportunitatilor in 2015;
  • Surse de finantare si Antreprenoriat: cele mai noi programe de finantare; pasi de urmat pentru obtinerea de resurse; idei de afaceri si povesti de succes
  • Networking Business Lunch.

Mai multe detalii despre conferinta, agenda si speakeri pot fi regasite pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-galati-2015/.

Accesul la conferinta este gratuit si se va face pe baza de invitatie. Pentru a putea participa, este necesara inscrierea in formularul disponibil la adresa: https://goo.gl/SbROR7.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Danubius International Business School, Alchemy Trainings&Coach, Cerere Finantare.ro, Store Finantare.ro, Ovidiu Oltean, Meteo.ro, Forbes, Finantare.ro, Jurnal de Afaceri, Economic Zoom, Fundatia Post Privatizare, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.