Se infiinteaza Fundatia VentureConnect

0
ventureconnectVentureConnect by Biris Goran anunta infiintarea Fundatiei Venture Connect, organizatie ce va demara, incepand cu luna februarie a acestui an, o serie de proiecte antreprenoriale ce au ca scop dezvoltarea afacerilor din mediul IT, on-line si in general de tehnologie.

VentureConnect, proiect care si-a propus sa faciliteze contactul direct intre investitori si antreprenori din domeniile IT/Tehnologie/On-line, anunta infiintarea Fundatiei VentureConnect. Din cadrul Fundatiei VentureConnect fac parte membrii fondatori ai proiectului, Ana Maria Andronic, Daniel Visoiu, Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Péter Barta si Dragos Roua, rolul acestora fiind de a asigura dezvoltarea si buna functionare a tuturor activitatilor demarate sub umbrela VentureConnect, totodata asigurand oportunitati si beneficii directe antreprenorilor prezenti in cadrul programelor.

Infiintarea Fundatiei VentureConnect reprezinta o extindere a activitatilor desfasurate deja in jurul evenimentelor VentureConnect pentru ca, pe termen mediu si lung, sa asigure continuitate in interactiunea directa a antreprenorilor cu investitorii. Fundatia va pune la dispozitia antreprenorilor o serie de resurse si initiative de care acestia au nevoie pentru a-si lansa si dezvolta afacerile la nivel international.

Rolul Fundatiei VentureConnect este acela de a facilita educarea si cresterea proiectelor din mediul antreprenorial romanesc. Ne dorim ca Fundatia VentureConnect sa intensifice si totodata sa permanentizeze legaturile create cu sprijinul evenimentelor VentureConnect de pana in prezent astfel incat sumele necesare unei finantari sa poata fi accesate mai usor, iar antreprneorii sa fie mai familiari cu cerintele si asteptarile investirorilor. Si tocmai pentru a indeplini acest rol, in perioada imediat urmatoare vom lansa o serie de activitati lunare (Venture Mentoring) cu scopul de a raspunde intrebarilor pe care demararea si dezvoltarea unei afaceri le ridica, precum si un proiect digital dedicat formarii unei comunitati inchegate de business-angels„, a precizat Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect.

Mai multe detalii: www.esimplu.ro
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.