Se apropie seria evenimentelor 11even Experiences, 7 – 30 mai 2014

0

eleven eventsEvenimentele locale 11even Experiences 2014 se vor desfasura in perioada 7 – 30 mai avand ca punct central 2 teme: Humanizing work si Bringing joy in life. Cele 11 evenimente vor avea loc dupa urmatoarea agenda: 7 mai – Bacau, 9 mai – Suceava, 12 mai – Timisoara, 13 mai – Constanta, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploiesti si Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 22 mai – Bucuresti, 29 mai – Brasov si 30 mai – Oradea.

In cadrul sectiunii Humanizing Work, am invitat atat traineri deosebiti cat si antreprenori si manageri din domenii variate care vor transpune propria experienta referitoare la ce inseamna un loc de munca „umanizat”. In cadrul sectiunii Bringing joy in life, invitatii ne vor povesti despre cat de importanta a fost si este in continuare viziunea in viata lor, precum si echilibrul sau grupul de oameni cu care te inconjori in aceasta calatorie.

„Suntem entuziasmati ca putem aduce din nou bucurie, curaj, speranta si idei frumoase celor care vor participa si anul acesta la 11even Experiences. Invitati cu povesti de exceptie, multe surpize in fiecare oras si aplauze la scena deschisa – speram sa fie ingredientele definitorii pentru evenimentele din acest an, de care se ocupa o echipa extraordinara de coordonatori locali” – Ovidiu Neamtu, fondator al Asociatiei 11even.

11even Experiences este un program sustinut anul acesta, la nivel national, de DPD Romania si Fundatia Post-Privatizare. Ne bucuram de sustinere din partea acestora, insa si de speakerii alesi sa reprezinte cei doi sponsori: Alin Gherman, director comercial DPD Romania, Lucian Aldescu, CEO al aceleiasi companii si Peter Barta, CEO Fundatia Post-Privatizare vor fi alaturi de 11even.

Aflata pentru a doua oara ca speaker la evenimentul din Brasov, Mihaela Tatu ne va impartasi anul acesta experienta sa de viata si increderea pe care o are in tanara generatie, in cele 11 minute ale discursului sau, intitulat „Esti ceea ce alegi sa fii!”.

Leonard Doroftei este renumit pentru titlul de Campion Mondial la Box, versiunea WBA, in prezent fiind presedintele Federatiei Romane de Box si proprietarul Doroftei Pub din Ploiesti, insa o mare parte din timpul sau este dedicata si implicarii in mai multe cauze sociale si comunitare. Fanii acestuia, si nu doar ei, vor avea ocazia sa-i asculte discursul la evenimentul 11even Experiences din Ploiesti.

Teatrul National „Radu Stanca” si Festivalul International de Teatru de la Sibiu sunt doua proiecte de suflet si doua vise implinite pentru Constantin Chiriac, Ambasadorul Onorific al Turismului romanesc. Avem onoarea de a-l avea pe unul dintre cei mai buni manageri de teatru din Europa alaturi de noi, la evenimentul 11even Experiences din Sibiu.

Editia din acest an beneficiaza de prezenta a cate 11 oameni cu experiente de viata deosebite, care vor fi impartasite pentru publicul prezent la cele 11 evenimente din cele 11 orase propuse.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe baza de bilet. Pretul acestora oscileaza intre 30 si 100 de lei, in functie de oras si de tipul de pachet selectat (educativ, standard sau premium). Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau in anumite locatii partener din fiecare oras unde va avea loc un eveniment 11even Experiences. Informatii suplimentare, poze si inregistrari video ale editiilor precedente regasiti si pe pagina de Facebook 11even events.

Si in acest an suntem sustinuti de o serie de parteneri media nationali precum: Efin.ro, PlanDeAfacere.ro, Careeradvisor.ro, Portal HR si Romania Pozitiva.

Despre Asociatia 11even

Suntem preocupati in a dezvolta activitati prin care sa incurajam cresterea personala a membrilor comunitatilor in care actionam. Prin programele pe care le implementam actionam in arii diverse:- dezvoltare personala, leadership, sport, sanatate, cultura etc. Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unor comunitati in care sa crestem si sa ne bucuram impreuna. Programele noastre principale sunt: Seria 11even events, Seria de evenimente Bucurie in miscare/Family Olympics, tabara de vara Creatori de viitor, Programul „O poza implineste vise”.

Toate programele Asociatiei 11even sunt construite ca platforme de strangere de fonduri si de sustinere a unor programe comunitare. Ne implicam cu precadere in programe ce sustin educatia, sanatatea sau sportul.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.