Scrisoare-invitatie pentru companii la CN

0
jciStimate antreprenor,

Cat de mult te preocupa dezvoltarea ta personala si profesionala? Abilitatile de comunicare, de negociere, calitatea de leader reprezinta conditii indispensabile pentru o afacere de succes. Pregateste-te sa faci fata crizei participand la un eveniment de business de calitate!

Vino la Conferinta Nationala JCI in perioada 29 Octombrie – 1 Noiembrie 2009 la Hotel Capitol din Iasi! Pana la aceasta data, 78 de persoane s-au inscris din intreaga tara, iar lista este deschisa pana la 25 Octombrie.

Te asteapta un program complex de pregatire personala si profesionala care te va ajuta sa devii un antreprenor de succes. Diversificate din punct de vedere tematic si organizate simultan, sesiunile de training, sustinute de speakeri si traineri profesionisti, nationali si internationali, permit libertatea alegerii optime.

Te va intampina Filipe Carrera, cel mai renumit trainer JCI la nivel mondial, de la care, cu siguranta, vei avea ce invata!

Vino sa-ti cunosti si tu  viitorii parteneri de afaceri – antreprenori, ca si tine, manageri, consultanti sau freelanceri!

Pentru ca stim sa imbinam utilul cu placutul si pentru ca relatiile de afaceri se consolideaza mai bine intr-un mediu placut si relaxant, seara esti invitatul nostru la distractie!

Ti-am pregatit seri cu specific autohton si ardelenesc, in care poti degusta vinuri, celebrele poale-n brau si alte specialitati culinare traditionale. Costumele, muzica si suvenirurile vor completa atmosfera de festin. Excursiile giosanesti te vor ghida spre comorile ascunse din imprejurimile Iasului. Ramane doar sa le descoperi!

Pentru inscrieri si detalii despre program, urmareste http://jciromania2009.org.

Contact:

Mircea Giosan
Project Manager Conferinta JCI 2009
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.