Scoate la iveala ANTREPRENORUL din TINE pe 11 octombrie 2013, la conferinta „Afaceri din pasiuni”!

0

Banner nou Afaceri din pasiuni 700x1000Afacerile de succes pornesc deseori de la o intrebare simpla: „cum sa faci bani?” Desigur, dupa aceasta urmeaza o sumedenie de demersuri mai mult sau mai putin „ca la carte”, in functie de rabdarea si pregatirea fiecaruia: plan de afaceri, bugetare, ajustarea bugetului, implementarea etc… Fie ca este vorba de afaceri mici sau mari, de afaceri online sau agricole, toate au in spatele lor… o minte si un suflet. Mintea naste ideile de afaceri si dezvolta schemele – complicate, uneori – de punere in practica a lor, iar sufletul este cel care da energie, vitalizeaza si sustine cele mai indraznete planuri. Pasiunile ne dau directie si ne mentin conectati la ceea ce facem si cum facem, dand sens vietii noastre. Poate de aceea cele mai rasunatoare succese in afaceri au pornit de la o idee simpla sau de la un hobby despre care toti credeau ca nu va duce nicaieri.

Asadar, va invitam la „Afaceri din pasiuni”, un eveniment motivational de exceptie despre cum poti sa-ti transformi pasiunile in afaceri de succes.

Speakerii evenimentului vor fi:
Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines, membru juriu Arena Leilor)
Alice Nastase-Buciuta (redactor sef revista TANGO)
Camelia Sucu (manager Class Living)
Mihaela Radulescu  (manager Innerout)
Andrada Sas (moderator, owner business)

In cadrul evenimentului vom discuta, intr-o ambianta relaxata si prietenoasa, despre:

– Cat de important este sa faci cu pasiune ceea ce faci
– Cum sa iti dezvolti o afacere de succes
– Care sunt factorii de risc ai unei afaceri
– Tips & Tricks

Participantii vor avea ocazia de interactiona cu speakerii si a afla, direct de la oameni care au reusit sa-si implineasca visele, cat de important este sa ai incredere in propria persoana, sa gandesti pozitiv si sa iesi din zona de confort pentru a reusi. Vino pe 11 octombrie la Hotel Marshal Garden din Bucuresti si afla raspunsul la intrebarea: „care sunt pasii prin care ne putem crea un viitor stralucit din pasiunile noastre?”

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe www.afaceri.accendotraining.ro sau la 0735.211.513 / [email protected] – persoana de contact: Silvana Oprea

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.