Scoala Antreprenoriala la Cluj Napoca

0
oseOrganizatia Studentilor Economisti sustinuta de Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj organizeaza o scoala de toamna antreprenoriala cu participarea a 25 de studenti si 9 companii, unde studentii vor invata sa faca un plan de afacei de la cei mai buni specialisti din cadrul firmelor participante.

Din 10 intreprinderi nou infiintate, doar una are succes. Acest lucru se datoreaza in mare parte lipsei intocmirii unui plan de afaceri, care contureaza ideea de afacere, care include si strategia de dezvoltare a afacerii. Studentii, in special, studentii economisti considerati a fi viitorii oameni de afaceri, intampina numeroase probleme deoarece ei nu dobandesc prin intermediul facultatii abilitati antreprenoriale, ci doar competente de executie.

Exista o nevoie acuta de antreprenori autentici, care sa stimuleze competitia si sa creeze o valoare adaugata pe piata romaneasca. Acestia ar fi bine sa fie formati inca de pe bancile facultatii, dar mai ales, sa fie incurajati sa desfasoare activitati pe cont propriu. Centrul universitar clujean este unul reprezentativ al Romaniei si ar fi necesar ca acesta sa ofere conditii de dezvoltare a tinerilor antreprenori.

Romania are nevoie de antreprenori autohtoni, care sa utilizeze forta de munca existenta si sa contribuie la dezvoltarea societatii!

Companii participante la proiect: EBS Romania, Banca Transilvania, AwD Romania – Consultant financiar independent, Endava, Oficiul Teritorial al IMM-urilor Cluj, Grup Constructii-Instalatii, Tetarom, De Klausen.

Studentii doritori se pot inscrie prin intermediul completarii unui formular de inscriere care poate fi procurat de pe site-ul www.osecluj.ro. Nu exista taxa de participare, iar cazarea si masa sunt asigurate de organizatori (transportul este suportat de participanti).

Partener media: Kiss FM.

Contact:
Negrut Ioana,
Organizatia Studentilor Economisti
E-mail: [email protected]
Web-site: www.osecluj.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.