School for Startups Romania devine partener educational al Start Me Up

0

Fundatia Post-Privatizare (FPP) a contribuit semnificativ de-a lungul timpului la dezvoltarea profesionala a viitorilor antreprenori. De aceasta data, School for Startups Romania, unul dintre programele educationale dezvoltate de FPP, devine partener educational al scolii de vara Start Me Up, un proiect de educatie antreprenoriala marca Akcees care ofera participantilor sansa de a face un pas concret pentru a construi afacerea pe care si-o doresc.

Tinerii pasionati de antreprenoriat pot aplica pentru bursa oferita de Fundatia Post-Privatizare completand formularul de aplicatie disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/burse.

Avand o vasta experienta in management, atat in zona de business cat si in sectorul non-profit, Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) a adus contributii semnificative in zona antreprenoriatului romanesc. Peter va participa in calitate de vorbitor la scoala de vara Start Me Up si le va impartasi participantilor secrete din culisele succesului unui antreprenor roman.

Am decis sa ne alaturam drept parteneri pentru Start Me Up pentru ca sustinem si ne plac initiativele legate de educatia antreprenoriala. Faptul ca si in Romania incep sa se construiasca modele din afara, in cazul de fata modelul unei scoli de vara, nu poate decat sa ma bucure si sa-mi intareasca crezul personal cum ca piata educatiei de business este una inca neexploatata. Start Me Up este cu siguranta punctul de plecare pentru School for Startups Romania si asteptam absolventii scolii de vara sa traiasca experienta unica a School for Startups„, a declarat Péter Barta, Director Executiv Fundatia Post-Privatizare.

Pe parcursul celor 5 zile ale scolii de vara Start Me Up, tinerii prezenti vor selecta o idee, vor realiza un plan de afaceri si isi vor pregati propriul pitch. La final, acestia isi vor valida conceptul de business prin prezentarea lui in fata unui juriu de specialitate.

Prima editie Start Me Up va avea loc in perioada 22 -28 iulie la Pensiunea White Horse din Predeal si va aduce impreuna tineri talentati, un trainer international si antreprenori si investitori importanti din Romania. Trainer in cadrul Start Me Up este Daniel Ramamoorthy, CFO, consultant in domeniul investitiilor si antreprenor serial, co-fondator al Daedalus – cel mai mare Youth Entrepreneurship Hub din lume.

In plus, participantii vor avea ocazia sa cunoasca povestile de succes ale unor antreprenori importanti din Romania, printre care se numara Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines si TUI Travel Center), Bogdan Iordache (antreprenor serial, co-fondator How to Web), George Lemnaru (antreprenor serial, co-fondator eRepublika), Bogdan Grosu (fondator Grosu & Asociatii), sau Niels Schnecker (om de afaceri, analist economic, colonel in retragere al US Air Force si om de televiziune).

Bursele pentru participarea la Start Me Up se adreseaza tinerilor pasionati de antreprenoriat care isi doresc sa porneasca la drum pe cont propriu. Acestea acopera integral participarea la sesiunile de training si toate materialele de curs, cazare 6 nopti la White Horse, Predeal in regim de pensiune completa, consiliere si suport gratuit timp de 1 an dupa absolvirea programului, dar si discounturi la evenimentele Akcees si cele ale partenerilor.

Tinerii care sunt pregatiti sa raspunda afirmativ provocarii de a pleca la drum pe cont propriu pot aplica prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/burse pana duminica, 15 iulie. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul programului luni, 16 iulie.

Start Me Up este un eveniment organizat cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, Rompetrol, Microsoft, Fundatia Post-Privatizare si School for Startups Romania, si al partenerilor logistici Pensiunea White Horse si Red Bull.

Mediatizarea proiectului este asigurata de The Money Channel, Forbes Romania, Business Woman, Money Express, The Investor, Finantare.ro, Wall Street, E-finance, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, Romania Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Lume Buna, Hipo, Business-Edu.ro, stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Zile si Nopti, Studentie.ro, Academic Link, Bancherul.ro, Best Resource, SMARTfinancial.ro, Smart Branding, Markmedia, studentii.net.

Sustinem si ne sustin: Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), Edmundo, Fundatia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC Romania, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeana a Studentilor la Drept (ELSA) , Senatul Studentesc ASE Bucuresti, Inspire Business, VWI ESTIEM.

Pentru mai multe informatii:
Giorgiana Ene, Vice-Presedinte Marketing | [email protected] | 0721 11 88 99

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.