S-a lansat versiunea 3 a Catalogului Consultantilor

0

Pentru a veni in sprijinul consultantilor, cat si a solicitantilor si beneficiarilor Finantare.ro a lansat o noua versiune a serviciului Catalog Consultanti.

Noua versiune a catalogului are un design atractiv si este mai usor de utilizat de catre vizitatorii site-ului. Imbunatatirea adusa la interfata acestui serviciu are rolul de a comunica mai eficient informatiile.
Acest serviciu este util pentru solicitantii si beneficiarii de finantare deoarece pot gasi intr-un singur loc firme si persoane fizice autorizate care au competente in a oferi consultanta in alegerea sursei de finantare potrivite pentru un proiect de afacere, social sau pentru familie, elaborarea documentatiei in vederea depunerii unei cereri de finantare, lamurire daca se incadreaza ca potential beneficiar pentru un anumit program de finantare.

Un alt plus al acestei versiuni este acela ca le ofera consultantilor posibilitatea sa editeze singuri informatiile profilului fara a mai apela la un intermediar. Printre alte avantaje pe care le pot avea consultantii se numara: cresterea notorietatii in randul unui public targetat, posibilitatea promovarii pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din Romania, cresterea numarului clientilor – solicitanti si beneficiari de consultanta.

Asadar, daca sunteti solicitant sau beneficiar de finantare va invitam sa consultati lista de firme din regiunea dumneavoastra, iar daca sunteti consultant va invitam sa va inscrieti in Catalogul Consultantilor, pentru a fi cu un pas mai aproape de clientii dumneavoastra!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.