Romanian ICT-Delegation and Partner Mediation Event

0

15 august  2007

Evenimentul este organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica IPA S.A. Bucuresti, gtz – Societatea Germana pentru Cooperare Tehnnica si ZENIT – Centrul pentru Inovare si Tehnica al landului Renania de Nord Westfalia.

Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica si-a propus sa sustina, prin intermediul proiectului Eu-Ro Contact finantat in cadrul Programului Cercetare pentru Excelenta CEEX 2006, cresterea vizibilitatii internationale si a atractivitatii sectorului inovativ ICT din Romania, atat din punct de vedere al cercetarii, cat si din punct de vedere al cooperarii economice.

Pentru aceasta, ne-a, propus organizarea unui eveniment de mediere de parteneriate in Germania, eveniment ce este sustinut de catre Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (gtz) si de catre Centrul pentru Inovare si Tehnica al landului Renania de Nord Westfalia (ZENIT).

Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (gtz) desfasoara in Romania incepand din 1994 Programul de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca (WBF), doua dintre componentele prioritare fiind dedicate respectiv sprijinirii sectorului IT in Romania si transferului tehnologic si inovarii. GTZ joaca rolul de catalizator al proceselor inovative in Romania, sprijinind cu precadere colaborarea romano-germana in domeniul IT & Software.

ZENIT este o organizatie specializata in transfer tehnologic si inovare a landului Renania de Nord Westafalia. Este considerat cel mai bun Innovation Relay Center din Europa, fiind astfel un expert in organizarea de evenimente de brokeraj.

Actiunea se va desfasura la Muelheim an der Ruhr, la sediul ZENIT, care se va ocupa de mobilizarea partenerilor germani potriviti profilului de colaborare.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 15 august 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.