Retelele de IMM-uri – modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania

0
cnipmmrConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a organizat in data de 20 septembrie 2011, la Hotel Bellaria – Complex Onyx din Iasi, Seminarul de diseminare a rezultatelor proiectului din regiunea Nord Est.

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului NETIMM – „Crearea de retele de IMM-uri – modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania„, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

In cadrul evenimentului au fost prezentate informatii privind conceptul de „invatare in retea” si modul in care acesta a fost aplicat in cadrul proiectului NETIMM, activitatea celor patru retele de IMM-uri create in regiunea Nord Est, importanta networking-ului pentru afacere si beneficiile apartenentei la retelele NETIMM din punctul de vedere al actualilor membri.

Printre invitatii care s-au adresat intreprinzatorilor prezenti s-au numarat: dl prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu – Presedinte, CNIPMMR; dl Gheorghe Nichita – Primar, Primaria Municipiului Iasi; dl Jost Wagner – Expert, GAB Munchen, membri ai echipei proiectulu, precum si membri ai retelelor din regiune.

Presedintele CNIPMMR, dl prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu a mentionat ca retelele din cadrul proiectului NETIMM au fost create dupa standarde europene si ca acestea reprezinta poli de excelenta, care prin activitatea lor determina cresterea functionalitatii mediului de afaceri si cresterea capacitatii firmelor de a rezista pe piata, de a-si dezvolta activitatile, de a oferi mai multe produse si servicii, de a genera noi locuri de munca si de a creste veniturile la bugetul statului.

Pentru mai multe detalii privind activitatile din cadrul proiectului NETIMM puteti accesa site-ul proiectului, www.netimm.net, sau puteti contacta Departamentul Proiecte al CNIPMMR la numerele de telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.